Avoin hakemus oppisopimuskoulutukseen tai työharjoitteluun

Haaveiletko monipuolisista tehtävistä autoalalla?

Me Rinta-Joupin Autoliikkeellä haemme ja kasvatamme huippuluokan asiantuntijoita. Uskomme, että käytäntö opettaa paljon ja siksi tahdomme mahdollisuuksiemme mukaan tarjota innokkaille opiskelijoille ja oppisopimuskoulutukseen pyrkiville mahdollisuuden suorittaa opintonsa työssäoppimisen kautta.

Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeellä on tarjolla monenlaisia työmahdollisuuksia niin huollon-, myynnin kuin hallinnollisiinkin tehtäviin. Autoala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti ja haluamme tulevaisuudessakin pysyä mukana kehityksessä. Tämän vuoksi haluamme kouluttaa tulevaisuuden moniosaajia käytännön kautta kokeneiden autoalan asiantuntijoidemme opastuksella. Ylläpidämme myös olemassa olevan henkilöstömme osaamista säännöllisillä koulutuksilla ja valmennuksilla. 

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa kokemusta, vaan opastamme jokaisen valitun henkilön työhön ja annamme tarvittavan tuen sekä avaimet onnistumiseen. Kaikkein tärkeintä on positiivinen ja kehittymishaluinen asenne. Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruskivi ja pyrimme täyttämään sekä myynnin että huollon asiakkaidemme tarpeet 100-prosenttisesti siten, että asiointi meillä on helppoa, nopeaa ja joustavaa.

Lähetä siis rohkeasti hakemuksesi ja kerro meille itsestäsi, omista toiveistasi, osaamisestasi sekä ideoistasi työharjoittelun tai oppisopimuskoulutuksen osalta. Muista myös ilmoittaa hakemuksessasi oppilaitoksesi vaatimukset sekä sen, missä toimipisteessämme haluaisit työharjoittelun tai oppisopimuskoulutuksesi suorittaa.

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun suoraan yhteydessä, mikäli sopivia tehtäviä avautuu.

Haku alkaa ja päättyy

Rinta-Joupin Autoliike

Rinta-Joupin Autoliike on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 28 toimipistettä ja palvelemme asiakkaita Espoosta Rovaniemelle. Kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua osoitteessa rinta-jouppi.com. Edustamme 5 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 8 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme yli 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 500 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 600 henkilöä. 

Tervajoen toimipisteeseemme pääset virtuaalisesti tutustumaan oheisesta linkistä: https://virtualtours.rvn-consulting.fi/tour/rinta-jouppi-tervajoki

Sijainti: Olkitie 7
Logo

Avoin hakemus oppisopimuskoulutukseen tai työharjoitteluun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!