Avoin hakemus, Oulu

Etsitkö uutta? Kaipaatko uusia haasteita uusien työtehtävien parista?

Avoin hakemus on hyvä keino löytää itselleen uusia työmahdollisuuksia. Kerrot sillä meille, että sinulla on haku päällä ja etsit uusia työmahdollisuuksia. Meillä Careerilla tehdään jatkuvasti aktiivista työtä, että oikeat tekijät ja työpaikat kohtaavat. 

Kysyvälle töitä löytyy! 

Kohtaamme jokaisen työnhakijan ja työntekijän henkilökohtaisesti, tarjoten palvelua, jossa sinä olet meille tärkein. Olipa haussa sitten uusi työpaikka, väliaikainen työ, lisäkoulutus tai urakehitysmahdollisuudet, me tarjoamme sinulle yksilöllisiä ratkaisuja. Jotta voimme parhaiten vastata tarpeisiisi ja löytää sinulle sopivia mahdollisuuksia, täytä lomake huolellisesti ja liitä mukaan myös CV. Mainitsethan esimerkiksi millä aloilla ja millä paikkakunnilla olet kiinnostunut työskentelemään. 

Aloitetaan yhteinen polku kohti sinun seuraavaa urasteppiäsi. Tee avoin hakemus jo tänään, ja me otamme sinuun yhteyttä sopivien tehtävien auetessa! 

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Avoin hakemus, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!