Avoin hakemus - Pesulapalvelut

Kiitos kiinnostuksestasi SOL Pesulapalveluiden työpaikkoihin!

 
Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme löydät sivuiltamme osoitteesta sol.fi/tyonhakijoille.

 

Jos et tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit osoittaa kiinnostuksesi Pesulapalveluiden työtehtäviin tällä avoimella hakemuksella.

Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman paljon, ja liitä mukaan ajantasainen CV. Kerrothan lisäksi, etsitkö tällä hetkellä kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Pesulan joustavat työvuorot mahdollistavat osa-aikaisen työskentelyn esimerkiksi opintojen ohella.

Ilmoitathan hakemuksellasi, millä paikkakunnalla olisit valmis työskentelemään.

Pesuloidemme sijainnit löydät nettisivuiltamme: sol.fi/yhteystiedot/hae-lahin-pesula/
 

Huomioithan, että tämä on avoin hakemus, joka ei kohdistu mihinkään tiettyyn työpaikkaan. Parhaat mahdollisuudet työllistyä on seurata nettisivujamme ja hakea suoraan uusiin avautuviin työpaikkoihimme.

Pesulan palvelumyyjän keskeisiin tehtäviin kuuluu:

  • päivittäinen asiakaspalvelu pyykin vastaanotto- ja luovutusvaiheessa
  • tekstiilien vesi- ja kemiallista pesua
  • tahranpoistoa ja esikäsittelyä
  • pyykin pakkaustöitä
  • moninaisia pyykin viimeistelytehtäviä, kuten silittämistä
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen / Kokoaikainen

Etsimämme henkilö

Pesulan työssä tekstiilien tuntemuksesta ja asiakaspalvelukokemuksesta on etua, mutta tärkeintä meille on aurinkoinen asenteesi ja reipas omatoiminen ote työntekoon. Asiakaspalvelutilanteet edellyttävät riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työskentely osassa pesuloita edellyttää täysi-ikäisyyttä.

SOL Pesulapalvelut Oy

SOL Pesulapalvelut Oy on suuri suomalainen, palvelualan perheyritys. Pesulapalveluissa työskentelee n. 200 alansa ammattilaista. Koulutamme kaikki henkilökuntamme tekstiili- ja vaatehuollon ammattilaiseksi. SOL Pesulapalvelut palvelee valtakunnallisesti kuluttajia, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesuloiden palveluihin kuuluvat erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. 

SOL Pesulapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sähköposti: helsinki@sol.fi

Logo

Avoin hakemus - Pesulapalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!