Avoin hakemus Planin televarainhankkijaksi

Plan International on yksi maailman isoimmista lasten- ja tyttöjen oikeuksia edistävistä järjestöistä. Pyrimme työllämme parantamaan erityisesti heikoimmassa asemassa olevien lasten asemaa. Teemme kehitysyhteistyötä sekä humanitaarista työtä yli 70 toimintamaassa. 

 

Saatat olla oikea henkilö televarainhankkijaksi, jos innostut tavoitteellisesta työnteosta ja sinua motivoi työn kautta maailman paremmaksi muuttaminen! Planilla sinua odottaa tavoitteista motivoitunut televarainhankintatiimimme, joka mahdollistaa tuen lastenoikeustyöllemme.  

 

"Työ Planin Teletiimissä on itsenäistä, luovaa ja merkityksellistä. Onnistumisen takaa kannustava ja lämmin ilmapiiri!" 

 

"Kiva huomata kuinka ihmiset ovat halukkaita välittämään ja auttavat mielellään. Työpäivän jälkeen on hyvä fiilis itselläkin. Hyvällä tiimihengellä onnistumme."

 

Televarainhankkijana hankit lisää varoja tärkeään työhömme lasten ja tyttöjen hyväksi ja ylläpidät lahjoittajasuhteita puhelimitse. Uskallat pelottomasti lähestyä ihmisiä lahjoituspyynnön merkeissä ja sinulla on korkea motivaatio työskennellä varainhankinnan parissa paremman maailman puolesta. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Koko työsuhteesi ajan kattavasti koulutusta Planin työstä ja tyttöjen oikeuksista.   

 • 13,69 € tuntipalkan (+ iltalisä kello 18 jälkeen). Palkanmaksu on kaksi kertaa kuukaudessa. 

 • Tavoitteisiin pääsystä palkitsemme sinua tulospalkkiomallimme mukaisesti. 

 • Joustavat työajat, joihin voit itse vaikuttaa. Työskentely tapahtuu arkisin kello 10-20 välillä.  

 • Voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivimman viikkotuntimäärän (10-30h/viikko). 

 • Laajat työterveyspalvelut, joihin kuuluvat sairaudenhoito ja ennaltaehkäisevä hoito.  

 • Lounas- ja liikuntaedun (Epassi).  

 • Työn, jota voit tehdä joustavasti myös kotoa käsin (perehdytys ja tiimipäivät järjestetään toimistollamme Helsingissä). 

 • Välittävän ja lämpimän työyhteisön, jossa voit olla oma itsesi ja jossa saat tukea työssäkehittymiseen.  

 

Mitä me toivomme sinulta? 

 • Näet työsi arvon ja otat tuloksen tekemisen vakavasti! Varainhankkijoiden tehtävänä on “myydä” lahjoituksia, joiden avulla Planin tärkeää työtä tehdään.  

 • Rohkeaa ja uteliasta asennetta työtä kohtaan. 

 • Kykyä heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ja improvisoida muuttuvissa tilanteissa.  

 • Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatio ja utelias asenne!  

 • Suomen kielen taito on televarainhankinnassamme välttämätöntä, muu kielitaito on plussaa.  

 

Plan noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Televarainhankkijoiden työ sijoittuu vaativuusluokkaan 2. Lomakorvaukset maksetaan vuosittain kesälomakauden alussa.   

Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.   

 

Vastuullisena työnantajana pyrimme edistämään rekrytoinneissamme yhdenvertasiuuden toteutumista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hakijat ovat osoittautuneet tasavertaisiksi, annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet voivat olla heikommat esimerkiksi etnisen taustan tai vammaisuuden vuoksi. Toimistomme on esteetön. 

 

Heräsikö mieleesi kysymyksiä tehtävästä? 

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintakoordinaattori Nea Matilainen p. 050 443 4943. 

 

Lähetä avoin hakemuksesi tämän sivun kautta  ja olemme pian yhteydessä sinuun! 

 

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 90 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta.

Olemme saaneet The Siqnificant Companylta Future Workplaces -sertifikaatin jo kolmena vuotena peräkkäin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Teollisuuskatu 13 00510 Helsinki
Logo

Avoin hakemus Planin televarainhankkijaksi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!