Avoin hakemus - Siivouspalvelut

 

Kiitos kiinnostuksestasi SOL Palveluiden siivoustehtäviin! Huomioithan, että tämä on avoin hakemus, joka ei suoraan kohdistu mihinkään työpaikkaan. Parhaat mahdollisuudet työllistymiselle on seurata nettisivuillemme julkaistuja työpaikkailmoituksia (osoitteessa www.sol.fi/tyonhakijoille/), ja hakea suoraan niihin. 

 

Tällä avoimella hakemuksella voit ilmaista kiinnostuksesi siivousalan työtehtäviä kohtaan SOL Palveluilla, mikäli työpaikkailmoitusten joukosta ei löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa.

Ystävällisesti kerro hakulomakkeella itsestäsi ja osaamisestasi sekä täytä tiedot sinulle sopivista työajoista. Hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella ilmoitamme sähköpostitse sinulle sopivista, uusista haettavista työpaikoista. Tarkistathan tarvittaessa Roskapostikansion.

 

Avoimia hakemuksia säilytetään 3 kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästä.

 

Onnea työnhakuun!

 

Thank you for your interest in SOL Palvelut Cleaning Services! Please note that this is an open application that does not directly apply to any specific position. The best opportunity for employment is to follow the job advertisements published on our website (www.sol.fi/en/careers) and apply directly to them.

 

With this open application you can express your interest in a cleaning job at SOL Palvelut if there were no suitable jobs currently open in the job advertisements.

Please fill in on the application form information about yourself and your skills, and the most suitable working times for you. Based on the information that you give in the application form, we can inform you via e-mail of new applicable positions most suitable for you. Please remember to also check your junk mail folder.

 

Your Open Application will be active for 3 months after which your Open Application will be deleted from the system.

 

Good luck to your job search! 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Erilaisia työsuhteita, different kind of employments

Etsimämme henkilö

Siivousalan koulutus ja työkokemus on plussaa, mutta ei pakollista. 
Eduksi katsotaan suomen ja/tai englannin kielen riittävä osaaminen.

Degree and work experience in cleaning are a plus, but not required.
Knowledge of Finnish and/or English language is considered an advantage.

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: helsinki@sol.fi

 

Logo

Avoin hakemus - Siivouspalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!