Avoin hakemus - Siivouspalvelut

 

Kiitos kiinnostuksestasi SOL Palveluiden siivoustehtäviin! Huomioithan, että tämä on avoin hakemus, joka ei suoraan kohdistu mihinkään työpaikkaan. Parhaat mahdollisuudet työllistymiselle on seurata nettisivuillemme julkaistuja työpaikkailmoituksia (osoitteessa www.sol.fi/tyonhakijoille/), ja hakea suoraan niihin. 

 

Tällä avoimella hakemuksella voit ilmaista kiinnostuksesi siivousalan työtehtäviä kohtaan SOL Palveluilla, mikäli työpaikkailmoitusten joukosta ei löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa.

Ystävällisesti kerro hakulomakkeella itsestäsi ja osaamisestasi sekä täytä tiedot sinulle sopivista työajoista. Hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella ilmoitamme sähköpostitse sinulle sopivista, uusista haettavista työpaikoista. Tarkistathan tarvittaessa Roskapostikansion.

 

Avoimia hakemuksia säilytetään 3 kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästä.

 

Onnea työnhakuun!

 

Thank you for your interest in SOL Palvelut Cleaning Services! Please note that this is an open application that does not directly apply to any specific position. The best opportunity for employment is to follow the job advertisements published on our website (www.sol.fi/en/careers) and apply directly to them.

 

With this open application you can express your interest in a cleaning job at SOL Palvelut if there were no suitable jobs currently open in the job advertisements.

Please fill in on the application form information about yourself and your skills, and the most suitable working times for you. Based on the information that you give in the application form, we can inform you via e-mail of new applicable positions most suitable for you. Please remember to also check your junk mail folder.

 

Your Open Application will be active for 3 months after which your Open Application will be deleted from the system.

 

Good luck to your job search! 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Erilaisia työsuhteita, different kind of employments

Etsimämme henkilö

Siivousalan koulutus ja työkokemus on plussaa, mutta ei pakollista. 
Eduksi katsotaan suomen ja/tai englannin kielen riittävä osaaminen.

Degree and work experience in cleaning are a plus, but not required.
Knowledge of Finnish and/or English language is considered an advantage.

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sähköposti: helsinki@sol.fi
Logo

Avoin hakemus - Siivouspalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!