Avoin hakemus Silmäasema

Töihin Silmäasemalle, mutta sopivaa tehtävää ei löytynyt? Jätä avoin hakemus ja liity osaajayhteisöömme – hyödynnämme rekrytointitarpeissamme osaajayhteisössämme olevien tietoja!

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työmahdollisuutta avoimista työpaikoistamme, olet lämpimästi tervetullut osaajayhteisöömme. Rekrytointitarpeissamme hyödynnämme osaajayhteisömme tietoja niin, että tarkistamme meillä jo olevat kontaktit ja olemme yhteydessä, jos haluaisimme jatkaa keskustelua.   

Liity jäseneksi jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella ja seuraamalla sähköpostiisi tulevia ohjeita. Ilmoittaudu yhteisöön olitpa jo kokenut ammattilainen tai tulevaisuuden osaaja!

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Silmäasema-konsernissa työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Olemme Suomen suurin optikkoketju sekä suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju. Lisäksi konserniin kuuluu julkiselle sektorille palveluita tuottavia silmäklinikoita.

Silmäasemalla työskentelee muun muassa myymälä- ja sairaalaoptikoita, optisia myyjiä, sairaanhoitajia, tutkimushoitajia ja vastaanottohenkilöitä. Lisäksi yrityksissämme työskentelee laaja-alaisesti hallinnon ja liiketoiminnantuen henkilökuntaa, johon lukeutuvat muun muassa valikoiman, tuotetuen ja asiakaspalvelun asiantuntijat sekä esimerkiksi HR:n, talouden, ICT:n ja markkinoinnin osaajat.  

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Meillä työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua täällä tarkemmin henkilöstöetuihimme ja ylipäätään siihen, millaista meillä on työskennellä.

Meillä työskentelevät arvostavat:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä
  • Työn merkityksellisyyttä – teemme suomalaisten silmistä maailman onnellisimpia!
  • Vahvaa asiantuntijatyöyhteisöä, jossa töitä tehdään moniammatillisesti
  • Kattavia koulutusmahdollisuuksia
  • Hyviä etenemismahdollisuuksia yhtiön sisällä
  • Mahdollisuutta osallistua erilaisiin projekteihin ja kehittää toimintaa
  • Vakaata ja luotettavaa työnantajaa
  • Kotimaisuutta: olemme 100 % suomalainen yritys ja maksamme verot Suomeen.
  • Vastuullisuutta: teemme vastuullista ja vaikuttavaa työtä parantaaksemme suomalaisten näönhuoltoa ja silmäterveyttä. Kaiken takana on asiantunteva, hyvinvoiva ja tyytyväinen henkilöstö, lue lisää vastuullisuudestamme täältä.
  • Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä – meillä olet osa vahvaa joukkuetta!

Olemme kehittyvä yhtiö:

Silmäasema on kehittyvä yhtiö, joka koostuu noin 150 myymälästä, 18 silmäsairaalasta ja 8 julkisia silmäterveyspalveluita tuottavasta silmäklinikasta. Silmäasema on kasvanut viime vuosina kiivasta tahtia sekä yritysostojen kautta että omaa toimintaa kehittämällä. Olemme kehitysorientoitunut yhtiö ja tavoitteenamme on tehdä joka päivä asiat paremmin kuin eilen. Toivottavasti myös sinä koet olevasi parhaimmillasi kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Vastapainona haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme, sillä he ovat tärkein voimavaramme.

Silmäasema on osa 100 % suomalaista terveysyhtiö Coronariaa, joka puolestaan kuuluu niin ikään suomalaiseen Cor Group -konserniin. Cor Group -konserniin kuuluu Coronarian lisäksi myös useita muita terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä.  

Kuinka liittyä osaajayhteisöömme?

Hienoa saada sinut osaksi osaajayhteisöämme! Voit liittyä jäseneksi jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset täyttämään tietosi sekä kertomaan, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Kuvaathan osaamistasi ja toiveitasi mahdollisimman tarkkaan, jotta osaamme suositella juuri sinulle parhaiten sopivia tehtäviä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt tietosi, olet liittynyt osaajayhteisöömme. Olemme sinuun yhteyksissä, mikäli sinun osaamiseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi soveltuvia tehtäviä avautuu yhtiöissämme. Ollaan siis kuulolla!

Hakuaika alkaa:

Silmäasema

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on noin 140 myymälää Suomessa, viisi myymälää Virossa sekä 17 silmäsairaalaa. Valikoimaamme kuuluvat silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä monipuolinen silmäkirurgia, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset, kuuluvat tarjontaamme. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen! Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Logo

Avoin hakemus Silmäasema

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!