Avoin hakemus Suomi

Olemme Roimalla huippuluokkaisia ammattilaisia ja työskentelemme lujasti meneillään olevan teollisen vallankumouksen eturintamassa. Pyrimme parantamaan asiakkaidemme kannattavuutta ja auttamaan heitä kohtaamaan nykypäivän kasvavat vaatimukset. Ratkaisujemme avulla yritykset voivat lisätä älykkyyttä yrityksen resurssien suunnitteluun, tuotteiden elinkaaren hallintaan, toimitusketjuun, valmistusprosesseihin ja logistiikkaan. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä 280 työntekijää yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Ota seuraava askel urallasi ja liity roimalaiseksi!  

 

Tällä hetkellä meitä roimalaisia on jo melkein 280 ja joukostamme löytyy monenlaisia rooleja. Saatat siis löytää kotisi meiltä, olit sitten tekninen bisneskonsultti tai järjestelmäarkkitehti, projektipäällikkö, ohjelmistokehittäjä, UX-suunnittelija, konenäkö-asiantuntija ja niin edelleen! Annamme sinulle kattavan perehdytyksen järjestelmiin ja ohjelmistoihin, joita käytämme ja kehitämme. Englanti on yrityksemme virallinen kielemme, joten sinun täytyy kyetä työskentelemään sujuvasti myös englanniksi. Monet asiakkaistamme ja tehtävistämme myös edellyttävät suomen ja/tai ruotsin kielitaitoa.

 

Korkea kunnianhimo ja ammattitaito sekä vakava omistautuminen asiakkaillemme ovat yhteisömme ydin. Käytämme järjestelmiä ja osallistumme projekteihin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä meillä on toimipisteitä useissa paikoissa Suomessa, Ruotsissa ja Hollannissa. Osa rooleistamme edellyttää vahvaa läsnäoloa asiakkaan työpaikalla tai tietyssä paikassa, mutta useimmat eivät, joten kerro meille myös, missä haluat työskennellä.

 

Roima on Suomen johtavien valmistavan teollisuuden yritysten luottokumppani, ja tarjoamme tekijöillemme siten hyvin ainutlaatuisen ja merkityksellisen työskentely-ympäristön. Työskentelemme digitaalisen vallankumouksen aallon harjalla, missä toimitaan IIoT:n (Industrial Internet of Things) parissa ja rakennetaan uusimpia ratkaisuja älykkäiden verkottuneiden järjestelmien avulla. 

 

Nyt on sinun vuorosi - kerro meille kuka olet ja millaisen lisän saisimme sinusta työyhteisöömme niin ammattilaisena kuin kollegana!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Free parking
  • Extensive occupational health coverage with dental care
  • Lunch benefit
  • Flexible worktime
  • Sports and culture benefit
  • Phone benefit
  • Modern tools and equipment

Roima Intelligence

Puhelin: +358 20 525 3100
Sähköposti: info@roimaint.com
Sijainti: Säterinkatu 6 02600 Espoo
Logo

Avoin hakemus Suomi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!