Avoin hakemus / suun terveyden ammattilaiset

Hei suun terveyden ammattilainen! Ollaanko match?

Jätä meille yhteystietosi, niin mietitään yhdessä sinun elämäntilanteeseesi ja toiveisiisi sopivaa tehtävää, lisätöitä tai monipuolista urapolkua julkisella sektorilla tai yksityisillä hammasklinikoillamme. Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Vaikka et juuri nyt olisikaan uutta työpaikkaa vailla, voimme aloittaa suunnittelun hyvissä ajoin. Olemme sinuun yhteydessä pian!

Muutama fakta meillä työskentelystä:

  • Hammasklinikoillamme työskentelee noin 250 suunterveyden ammattilaista: tarjoamme uramahdollisuuksia hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja välinehuoltajille eri puolella Suomea.
  • Voit työskennellä pidemmässä työsuhteessa tai tehdä lyhyempiä sijaisuuksia oman elämäntilanteesi mukaan. Voit totta kai vaikuttaa myös siihen, milloin ja missä työskentelet.
  • Voit halutessasi yhdistää meillä myös yksityisen ja julkisen sektorin työt.
  • Oman yhteyshenkilösi kanssa voit suunnitella juuri sinulle sopivan työskentelymallin nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissasi. Yhteyshenkilösi huolehtii siitä, että voit työssäsi keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi.

Coronaria Hammasklinikoilla tarjoamme yksityisiä hammaslääkäripalveluja perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon. Hammasklinikoita meillä on jo lähes 20 ympäri Suomen, ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelu sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti. Olemme myös julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.

Lämpimästi tervetuloa suun terveydenammattilaiseksi Coronarialle! Yhteyshenkilöinäsi toimivat Nina, Noora, Heidi, Susanna ja Ilkka keskustelevat mielellään toiveistasi ja kertovat uramahdollisuuksistamme. Yhteyksissä voit olla matalalla kynnyksellä ja myös tulevaisuuden työtoiveiden osalta. Palaamisiin!

  • Nina Kananen, yhteyspäällikkö (040 615 7926, nina.kananen@coronaria.fi): Nina osaa kertoa sinulle lisää työskentelystä privaattiklinikoillamme. 
  • Noora Viitanen, yhteyspäällikkö (045 673 0838, noora.viitanen@coronaria.fi): Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Itä- ja Etelä-Suomen alueella työskentelystä, olethan yhteydessä Nooraan. 
  • Heidi Lehti, koordinaattori (040 627 8917, heidi.lehti@coronaria.fi): Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Jyväskylän ja Eksoten alueella työskentelystä, olethan yhteydessä Heidiin. 
  • Susanna Rautiainen, yhteyspäällikkö (040 660 5178, susanna.rautiainen@coronaria.fi): Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Länsi-Suomen alueella työskentelystä, olethan yhteydessä Susannaan.
  • Ilkka Tuomaala, yhteyspäällikkö (040 702 4051, ilkka.tuomaala@coronaria.fi): Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Pohjois-Suomen alueella työskentelystä, olethan yhteydessä Ilkkaan. 
Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

 

Logo

Avoin hakemus / suun terveyden ammattilaiset

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!