Avoin hakemus

Ekeri Oy
Kolpintie 1276, Kolppi
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Onko sinulla järjestelmällinen luonne ja positiivinen asenne? Haluatko vaikuttaa työhösi ja saada omat ideasi kuuluviin? Siinä tapauksessa Ekeri on sinun työpaikkasi.

Jatkuvan kasvun ja hyvän markkinatilanteen vuoksi etsimme koko ajan henkilökuntaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä kilpailukykyisiä tuotteitamme eteenpäin uusissa, nykyaikaisissa tiloissamme. Arvostamme luonnollisesti sopivaa koulutusta ja kokemusta, mutta vielä enemmän meitä kiinnostaa sinun asenteesi. Oppimishaluisella asenteella on mahdollista tulla meille kokonaan toiselta toimialalta. Kaikki uudet työntekijät koulutetaan ohjaajan tuella.

Kuulostaako tämä kiinnostavalta? Lähetä meille avoin hakemus sähköisesti sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta!

Ekeri Oy

Tämän päivän menestys on tulos suurista visioista ja ponnisteluista, joita olemme tehneet aina vuodesta 1945 lähtien. Yhteistyöllä, vastuulla, kunnioituksella ja jatkuvalla kehityksellä olemme luoneet enemmän kuin vain kuljetusratkaisun.

Yhdessä asiantuntijoidemme ja ennen kaikkea kentällä olevien asiakkaiden kanssa luomme älykkäitä tuotteita kestävään tulevaisuuteen!

Päätimme jo alussa, että Ekerin on oltava turvallinen työpaikka, jossa henkilökunta tuntee itsensä yhtä tervetulleeksi joka päivä. Pitkä kokemus alalta tai ei kokemusta lainkaan, siitä huolimatta jokaisella on oltava mahdollisuus kehittyä meillä ammattilaiseksi. Ekerillä ollaan hyvässä seurassa.

Ota yhteyttä:

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!