Avoin hakemus, Touhula-päiväkodit

Sykkiikö sinulla sydän onnellisen lapsuuden ja hyvän työelämän luomiselle? Mahtavaa - siinä tapauksessa saatat olla tuleva touhulalainen! Tämän työpaikkailmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi Touhula-päiväkoteihin.

Haemme työntekijöitä kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä eripituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostavia tehtäviä ei juuri nyt ole avoimena, täytäthän tätä kautta avoimen työhakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Kerrothan myös, millä paikkakunnilla työskentelystä sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. 

Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme tilaa aktiivisuudelle ja uusille ideoille. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen, toistemme tukeminen, huumori sekä lapsilähtöisyys kaikessa tekemisessämme.

Touhula on laajasti Suomessa toimiva varhaiskasvatuksen edelläkävijä, jonka toiminnassa yhdistyy laadukas pedagogiikka, lapsen yksilöllinen kohtaaminen, lapsuuden arvostaminen sekä kyky ja rohkeus kehittää omaa toimintaa ja reagoida muutoksiin ketterästi ratkaisuja etsien. 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen/ osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva/ määräaikainen

Touhula

Tehtävämme on olla luomassa onnellista lapsuutta.

Touhula on yksityinen päiväkotiperhe, joka tarjoaa lapsille laadukasta varhaiskasvatusta sekä esiopetusta turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä. Näemme, että meillä on tärkeä vastuu lapsen tulevaisuuden rakentajana. Yhdessä vanhempien kanssa luomme vahvan perustan, jonka varaan lapsi voi maailmansa rakentaa.

Olemme varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä – touhulalaisia on ympäri Suomea yhteensä noin 2000. Työllistämme varhaiskasvatuksen ammattilaisia 40 kunnan alueella ympäri Suomea. Päiväkodeissamme työskentelee varhaiskasvatuksen opettajia, - lastenhoitajia ja -erityisopettajia sekä päiväkotiapulaisia, avustajia ja päiväkodin johtajia. Lisäksi työllistämme palvelupäälliköitä ja aluejohtajia sekä muuta tukipalveluhenkilöstöä omilla asiantuntijuusalueillaan, jotka tukevat päiväkodin henkilöstöä työssään.

 

Logo

Avoin hakemus, Touhula-päiväkodit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!