Avoin hakemus, tuotannon työtehtävät

Hei,

olemme iloisia että kiinnostuit Vahteruksesta mahdollisena seuraavana askeleena urapolullasi!

Tästä voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen tuotannon työtehtäviin. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Lämmönsiirrinrakentajan työ on pääsääntöisesti kokoonpano- tai hitsaustyötä, joka pitää sisällään useita erilaisia työnimikkeitä, esim. levyseppä, levyseppähitsaaja, metallityöntekijä, koneistaja tai levyseppäasentaja. Siirtimiä valmistamme kahdessa vuorossa.

Aikaisempi työkokemus tai koulutuksen kautta saatu osaaminen ovat tehtävässä tärkeitä, samoin konepiirustusten lukutaito. Voit olla aloitteleva osaaja tai kokenut ammattilainen, meillä on laajasti erilaisia metalli- ja hitsaustöitä tarjolla. Lämmönsiirtimien hitsaustyö on pääsääntöisesti luokkahitsausta levylle ja putkelle (TIG, MIG, jauhekaarihitsaus).  Olet työssäsi tarkka ja huolellinen sekä otat vastuun tekemästäsi työstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, työparin kanssa ja osana toisiaan tukevaa tiimiä - luotamme yhdessä tekemiseen ja jatkuvaan vuoropuheluun tiimiemme kesken. Arvostamme suuresti oma-aloitteisuutta, haluasi kehittyä työtehtävässäsi ja kiinnostusta teknologiaa kohtaan. Pystythän kommunikoimaan suomeksi tai englanniksi.

Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa perheyrityksessä. Tehtaallamme valmistetaan lämmönsiirtimiä hyvällä sykkeellä tosissaan. Ihmiset tekevät yrityksen ja uskomme että myönteisessä ilmapiirissä tärkeät työt tulevat parhaiten tehtyä. Yhteenkuuluvuuden tunteemme on erittäin vahva. Vahteruksen työympäristössä saat haastaa itseäsi. Me arvostamme henkilökuntamme kehittymistä ja kouluttautumista työn ja roolin kautta. Perheyrityksenä toimimme vastuullisesti ja huolehdimme erityisillä tavoilla henkilöstöstämme. Meillä tulet nähdyksi, mielipiteesi tulee kuulluksi ja olemme kiinnostuneita sinusta ja hyvinvoinnistasi.

Hakulomake on nopea täyttää ja voit ladata sinne oman CV.si. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle roolia, joka sopii osaamiseesi ja kiinnostukseesi.

Hakuaika alkaa:

VAHTERUS

Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja. Vuonna 1990 perustettu perheyrityksemme työllistää yli 500 henkilöä Suomessa ja tytäryhtiöissämme Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Kiinassa. Vahteruksen suunnittelemia ja valmistamia levylämmönsiirtimiä käytetään yli 50 maassa energia-, prosessi ja kemianteollisuuden sekä kylmätekniikan sovelluksissa.

Puhelin: +358 2 84 070
Sähköposti: recruitment@vahterus.com
Sijainti: Pruukintie 7, 23600 KALANTI
Logo

Avoin hakemus, tuotannon työtehtävät

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!