Avoin hakemus tuotantotyöhön Pirkanmaalle

Mitä tehtäviisi kuuluu?
Etsimme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin teollisuusalan tuotantotehtäviin. Työnkuvaa on mahdollista kohdenta oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan, ja se voi sisältää esimerkiksi

- Erilaisten koneiden / linjaston operointia
- Kokoonpanotyötä paineilmatyökaluja käyttäen
- Profiilien ripustamista sekä pakkaamista
- Laadunvarmistusta ja komponenttien tarkistusta
- Mainoslehtien yhteen niputtamista


Työajat
Työaikasi sijoittuu pääasiassa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput pääset pääsääntöisesti nauttimaan vapaa-ajastasi. Useissa asiakasyrityksissämme joustoa vapaa-ajan ja työn yhteensovittamiseen tuovat esimerkiksi mahdollisuus keikkatyöhön, työaikapankki tai vaikkapa liukuva työaika. Arvostamme vuorotyövalmiutta ja kokemusta kaksi- tai kolmivuorotyöstä.


Mitä odotamme sinulta?
Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, ja sinulla voi olla jo työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Voit olla joko alan kokenut konkari, tai tulevaisuuden tähti. Voit nauttia joko tiimityöstä, tai täysin itsenäisestä tekemisestä. Lisäksi

- Olet motivoitunut ja luotettava yhteen hiileen puhaltaja
- Pystyt työskentelemään tarkasti ja joustavasti sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa että rutiinitehtävissä
- Pärjäät fyysisesä työssä suomen kielellä


Mitä tarjoamme?
Etsimme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme eri mittaisiin määräaikaisiin projekteihin, sekä myös vakituisiin työsuhteisiin. Ensisijaisesti tulet työskentelemään SOL Henkilöstöpalveluiden palkkalistalla nimetyssä työkohteessa, mutta ahkeralle ja osaavalle työntekijälle voi avautua myös mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, työkohteen käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisen palkan. Lisäksi SOL Henkilöstöpalveluilla työntekijälle kuuluu aina koeajan jälkeen henkilöstöetuina Smartum liikunta- ja hierontaetu, sekä kattavat työterveyspalvelut.


Miten haen kyseiseen tehtävään?
Jätäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva tehtävä aukeaa. Mikäli kiinnostuit työstä, mutta siitä jäi vielä kysyttävää, voit tiedustella työstä lisää arkisin SOL Henkilöstöpalveluiden Marianne Sippolalta, marianne.sippola@sol.fi p.0504140611.

Huomioithan, että toisinaan rekrytoinnit toteutetaan ripeälläkin aikataululla, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli uudet tuulet työmarkkinoilla siis kiinnostaa, on viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!
 

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen?

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, vakituinen, kokoaikainen, osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504140611
Sähköposti: marianne.sippola@sol.fi
Sijainti: Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere

Logo

Avoin hakemus tuotantotyöhön Pirkanmaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!