Avoin hakemus, Verenluovutus

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun avointa hakemusta!

Hoitajan työ verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa sekä yleistä luovutustoiminnan sujumisesta huolehtimista. Hoitajamme ovat tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaamme luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teemme työmme asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii parhaiten luovuttajille, myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan keräämme tarvittaessa verta potilaille myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Työ voi sisältää matkustamista liikkuvan Veripalvelun mukana.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme henkilöstömme jaksamisen tukemiseen tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja. Kattava perehdytys sekä esihenkilösi ja tiimisi tuki auttavat sinua pääsemään työssäsi alkuun ja kehittymään oman tehtäväsi asiantuntijana. Meille on tärkeää tarjota mahdollisuuksia omassa työssä kehittymiseen ja myös uusia haasteita pidempien työurien varrelle. Lisäksi haluamme, että jokaisella on Veripalvelussa mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa toimintamme jatkuvaan parantamiseen.  

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä. 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Henkilöstöliikuntaetuja
  • Kulttuuri-, liikunta-, hyvinvointi- ja työmatkaetu (Epassi)
  • Laajennettu työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Työmatkaliikunnan kannustinraha
  • Työsuhdepyörä
  • Työjalkineet

Työsuhde-edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaan.

Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Sähköposti: hr@veripalvelu.fi

Logo

Avoin hakemus, Verenluovutus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!