Avoin hakemus Wilmalle

Etkö löytänyt sinulle sopivaa tehtävää? Kerro itsestäsi avoimen hakemuksen muodossa, niin otamme sinuun yhteyttä mikäli profiiliisi sopiva tehtävä meillä avautuu.

Wilman tiimissä työskentelee noin 70 ammattilaista ympäri Suomea. Työyhteisöämme kuvaavat matala hierarkia, yhteisöllisyys ja tasa-arvo. Tiimissämme työskentelee hyvin erilaisia koulutustaustoja omaavia henkilöitä, jotka toimivat laajassa kirjossa eri tehtäviä aina asiakkaan auttamisesta tuotteen kehittämiseen.

Haluamme rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla ja tehtävämme on helpottaa ihmisten arkea tekemällä monimutkaisesta maailmasta yksinkertaisempi.

Visma työllistää Suomessa jo yli 1400 asiantuntijaa - haluatko sinä olla yksi heistä?

Haku alkaa ja päättyy

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 asiakasta ja 2,081 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Sijainti: Keskuskatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!