Avoin hakemus, Yleinen

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun avointa työhakemusta!

Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja ja osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Verenluovutuksen hoitajien ja laboratorioalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee Vantaan Vehkalan toimipisteellä laaja joukko muita ammattilaisia, esimerkiksi verivalmisteiden tuotannossa ja jakelussa (esim. lääketyöntekijän, lääketeknikon tai lähihoitajan koulutus) lääkäreinä, biokemisteinä, biologeina sekä hallinnon eri alojen osaajina. Kerro meille lisää omasta osaamisestasi ja itseäsi kiinnostavista tehtävistä.

Mikäli olet kiinnostunut työstä verenluovutuksen parissa tai laboratoriopalveluissa, täytäthän näihin toimintoihin kohdennetun avoimen hakemuksen.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kulttuuri-, liikunta-, hyvinvointi- ja työmatkaetu (Epassi)
  • Laajennettu työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Työmatkaliikunnan kannustinraha
  • Kuntosali ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja omissa tiloissamme Vehkalassa
  • Työsuhdepyöräetu
  • Pitkät lomat
  • Uudet toimitilat Vantaan Vehkalassa

Edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaan.

Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Harjoitamme osaamiseemme liittyvää palvelu-, tutkimus- ja kehittämistoimintaa ja osallistumme biopankkitoimintaan. 

Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Sähköposti: hr@veripalvelu.fi
Sijainti: Härkälenkki 13, 01730 Vantaa

Logo

Avoin hakemus, Yleinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!