Avoin hakemus

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy
Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Tule mukaan huipputiimiin!

Avoin, rohkea ja vastuuta ottava yrityskulttuurimme sekä osaavat ihmiset tämän takana tekevät meistä sen mitä olemme tänään.

Liikenteenohjauksen edelläkävijänä tuemme henkilöstöämme elinikäisen oppimisen metodein. Olemme ylpeitä siitä, että riveissämme seisoo satoja alansa eturivin osaajia sekä liikenteenohjauksessa että sen jatkuvassa kehittämisessä.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia tehtäviä liikennesektorin näköalapaikalta. Meillä työskentelevät rautatieliikenteen liikenneohjaajat, esimiehet ja suunnittelijat sekä lennonjohtajat, järjestelmäasiantuntijat, alusliikenneohjaajat, tieliikenteen liikenneoperaattorit ja monet muut alansa huippuosaajat.

 

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy liikuttaa maalla, merellä ja ilmassa. Autamme ihmiset ja tavarat perille turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöä huomioiden. Älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalvelut yrityksille ja kuluttajille sekä ajantasainen liikennetieto vauhdittavat Suomen kehittymistä kestävän liikenteen ja logistiikan edelläkävijäksi. Palveluksessamme on 1100 ammattilaista. 

Ota yhteyttä:

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!