Avoin hakemus

Jos osaamiseesi sopivaa tehtävää ei tällä hetkellä löydy, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi IT- ja/tai talousalan osaamisestasi sekä millainen työntekijä olisit. Olemme suomen kielinen organisaatio, joten suomen kielen taito on edellytys kaikissa työtehtävissä.

Taloushallinnon tehtävissä meillä työskentelee muun muassa:

 • Kirjanpitäjiä
 • Maksuliikenteen asiantuntijoita
 • Reskontraosaajia 
 • Taloussuunnittelijoita

Henkilöstöhallintoon haemme osaajiksi muun muassa:

 • Palkanlaskijoita
 • Personec ja Populus pääkäyttäjiä
 • Scrum master- tehtävissä toimivia tiiminvetäjiä

IT-puolella meillä työskentelee asiantuntijoita muun muassa seuraavissa palveluissa: 

 • Service Desk
 • Työasema- ja laitepalvelut
 • Tietoliikenne
 • Laite- ja käyttövaltuushallinta
 • Järjestelmien sovellustuki ja ylläpitopalvelut
 • Konesalipalvelut
 • Valvomopalvelut

Lisäksi meillä työskentelee asiantuntijoita projekteissa, kehittämis- ja ratkaisupalveluissa, tietoturva- ja tietosuojatehtävissä sekä riskienhallinnan parissa.  

Luemme avoimia hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä, jos juuri sinulle sopiva tehtävä avautuu. Säilytämme hakemuksia kaksi vuotta ja pääset halutessasi muokkaamaan hakemustasi.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

Meitalla saat haastavan, innostavan ja monipuolisen työnkuvan. Olet mukana rakentamassa tärkeää asiakaskokemusta arjessamme ja pääset toimimaan osana kunta-alan palvelutuotantoketjua. Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Olet osa Meitan asiantuntevaa työyhteisöä, jossa on vahva tekemisen meininki sekä kannustus asioiden kokeilemiseen. Vaikka työ on meille meitalaisille kunnia-asia, arvostamme myös vapaa-aikaa. Siksi tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. ePassi-edulla, työaikana tapahtuvalla viikkoliikunnalla, AVAINTES:n tarjoamilla pitkillä lomaoikeuksilla sekä kattavilla työterveyspalveluilla.

Meita

Meidän IT ja talous Oy - tuttavallisesti Meita - on monipuolinen ja luotettu ICT:n ja taloushallinnon kumppani. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet. Kehitämme ajasta ja paikasta riippumattomia toimintamalleja, jotka mahdollistavat yhtenäiset ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnonpalvelut kaikille asiakkaillemme. Meitassa teet arvokasta työtä kuntalaisten hyväksi ja saat mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset haastavaan ja innoittavaan työhön osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja vahvaa tavoitteellista työnteon kulttuuria.

Meita hoitaa asiakkaiden taloushallinnon rutiinit ja tuottaa heille raportteja päätöksen teon tueksi. Taloushallinnon palvelumme kattavat koko taloushallinnon kokonaisuuden: myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, maksuliikennepalvelut, kirjanpito ja tilinpäätökset sekä budjetointi-, raportointi- ja suunnittelupalvelut sekä hankeasiantuntijapalvelut. Hoidamme myös kokonaisvaltaisesti palkkahallinnon rutiinit asiakkaittemme puolesta ja lisäksi tuotamme erilaisia henkilöstöhallinnon lisäpalveluita.

Tuotamme asiakkaillemme IT-palveluiden kokonaisuuden, kuten monipuoliset viestintä- ja tukipalvelut sekä tuemme virtuaalisia ja paikallisia työasemaympäristöjä. Huolehdimme siitä, että palvelut toimivat saumattomasti yhteen. Palveluidemme perustana on laadukas verkko- ja konesali-infra. Lisäksi tarjoamme järjestelmäpalvelut eritasoisina asiakastarpeen mukaisesti – tuotamme teknisen ylläpidon, toimittajasopimusten ja lisenssien hallinnan, käyttövaltuushallinnan, pääkäyttäjien tukipalvelun, loppukäyttäjien tukipalvelun sekä suunnittelu- ja kehityspalvelut.

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!