Avoin hakemus

Maanalaisten energianjakelu- ja tietoliikenneverkkojen toiminta on yhteiskunnan toimivuuden kannalta elintärkeää. Geomatikk estää kaapelivaurioiden syntymisen maanrakennustyössä verkkojen lähellä ja varmistaa kriittisen infrastruktuurin keskeytymättömän toiminnan. Vastaanotamme kaapelitiedustelut asiakaspalvelussamme ja selvitämme kaapeleiden sijainnit. Tarvittaessa merkitsemme kaapelien sijainnit maastoon kaivajien työn helpottamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi. Kenttähenkilöstömme toimii kattavasti koko Suomen alueellaHelsingin asiakaspalvelukeskuksessamme työskentelee kenttätyön aikatauluttamista ohjaavia teknisiä koordinaattoreita sekä hallinnon henkilöitä. Voimme tarjota työpaikkoja myös uusille työntekijöille, ehkäpä juuri sinulle!Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Mitä me Geomatikkilla teemme? Yhteiskunnan toiminnan kannalta on tärkeää, että kaivu-urakoitsijat tiedustelevat meiltä maanalaisten kaapeleiden sijaintia ennen maanrakennustöiden aloittamista. Me Geomatikkilla käsittelemme vuosittain useita kymmeniä tuhansia tällaisia tiedusteluja. Asiakaspalvelukeskuksemme tekniset koordinaattorit vastaanottavat tiedusteluja puhelimitse, sähköpostitse sekä karttapohjaisella web-palvelulla sekä kartoittavat kaapelitiedusteluihin liittyvät yksityiskohdat. Osa tiedusteluista johtaa kaapelinnäyttöön kentällä. Selvitettyämme kaapeleiden sijainnit moderneja taustajärjestelmiämme hyödyntäen, kaapelinnäyttäjämme käyvät kaivuualueella merkitsemässä kaapelien sijainnin maastoon erilaisia etsintätekniikoita hyödyntäen. Jokainen kaapelinnäyttäjä vastaa itsenäisesti alueensa kaapelinnäytöistä.

Koulutamme sinut tehtävään ja järjestelmiimme, joten emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Työssä on etua esimerkiksi aiemmasta infra-alan tuntemuksesta, maanrakennuksesta, maanmittauksesta tai sähkö- ja televerkkojen asennus- tai  kunnossapitotehtävistä.

Kaikissa tehtävissämme odotamme itsenäistä työotetta, reipasta asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä erinomaista kommunikointikykyä suomen kielellä. Kaapelinnäyttäjän työssä on hyvä viihtyä auton ratissa ja ulkoilmassa ympäri vuoden.

Käsittelemme luottamuksellisia verkkotietoja ja toimimme asiakkaidemme laitetiloissa, joten valittujen henkilöiden tulee läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Kerro meille itsestäsi ja jätä yhteystietosi! Ole rohkeasti yhteydessä, vaikka kaikki toivomuksemme eivät täyttyisikään. Olemme sinuun yhteydessä kun meillä Geomatikkilla avautuu taustaasi, työkokemukseesi ja sijaintiisi sopivia tehtäviä.

 

Geomatikk Finland Oy on osa kansainvälistä Geomatikk Groupia, joka on kaapelinnäytön markkinajohtaja Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa, ja jossa meitä on yhteensä yli 700 ihmistä. Liikevaihtomme vuodelta 2023 oli noin 80 miljoonaa euroa. Suomessa Geomatikk Group palvelee kaivajia Verkkoselvitys- ja Kaivulupa-palveluissa. Toimeksiantajiamme ovat muun muassa Caruna, Elenia, Lounea, Kaisanet, MPY, Alva-yhtiöt, Oulun Energia, Loiste, Rovakaira, Valokuitunen, Valoo ja Eltel Networks. Löydät meidät osoitteesta www.geomatikk.com.
 

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • asiakaspalveluhenkisyys
  • tekninen kiinnostuneisuus
  • Kenttätyössä B-ajokortti
  • suomen kieli

Lisäksi eduksesi on:

  • kartanlukutaito
  • infrastruktuurin tuntemus
  • järjestelmien käyttäjänokkeluus
  • luotettavuus
  • tarkkuus
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn

Geomatikk Finland Oy

Toimimme koko Manner-Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Salmisaaressa.

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!