Avoin hakemus

Kiinnostaako sinua työskentely Kiipula-Aviressa, mutta et löydä avoimista työpaikoistamme itsellesi sopivaa paikkaa? Lähetä meille avoin hakemus.

Hakuaika alkaa:

Avire Oy

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Avire Oy on Kiipulasäätiön omistama hyvinvoinnin ja kuntoutuksen edelläkävijäyritys. Kuntoutuspalvelumme tukevat ihmisiä tilanteissa, joissa työelämässä jaksaminen ja jatkaminen, työelämään pääsy tai työhön paluu on vaikeutunut terveydellisistä tai muista syistä.

Avire Oy:n omistaa Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluu Aviren lisäksi Kiipulan ammattiopisto, Kiipulapalvelut sekä Kiipula Gardens. Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme.

Sähköposti: rekry@kiipula.fi
Sijainti: Kiipulantie 507, Turenki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!