Avoin hakemus

Tuomi, Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere
Jätä avoin hakemus

Voit olla kiinnostunut jostain meillä jo olemassa olevasta roolista tai tarjota meille jotain, jota emme edes tienneet vielä tarvitsevamme. 

Hakemuksesi voit kätevästi toimittaa meille "Hae tähän työpaikkaan" -nappulan kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin saapuneisiin hakemuksiin sopivan hetken tullen! Saamme paljon hakemuksia, joten vastauksissamme sinulle saattaa olla viivettä. Hakemuksesi on voimassa 2 vuottaa järjestelmässämme. 


Hakuaika alkaa:

Meillä työskentelee laaja joukko logistiikka-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu niin hankinta-alan osaajia, logistiikan asiantuntijoita kuin henkilöliikenteen ja varastotoalan ammattilaisiakin. Tukitoiminnoissamme työskentelee lisäksi talouden, HR:n, viestinnän ja ICT-alan ammattilaisia. Kaikkia tuomilaisia yhdistää kyky puhaltaa yhteen hiileen sekä rento ja positiivinen asenne.

Meillä viihtyvät erityisen hyvin rentoa ja huumorintajuista työyhteisöä arvostavat henkilöt. Tuomessa organisaatiorakenne on matala eikä meillä harrasteta turhaa byrokratiaa ja pönötystä. Toimintaympäristössämme tapahtuu kaiken aikaa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Tarjoamme

  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Lounasetu
  • Hyvinvointietu
  • Virkisty Vapaalla Ry
  • Tulospalkkio

Tuomi

Olemme Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä toimiva, yhteiskunnallisesti vaikuttava in-house yhtiö. Olemme julkisomisteinen yritys ja liiketoimintamme kulmakiviä ovat hankinta-, henkilökuljetus- ja logistiikkapalvelut, joita tarjoamme julkisella puolella toimiville asiakkaillemme. Meillä työskentelee yli 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 146 M€. Visiomme on kulkea askeleen edellä hyvinvointia ja kumppanuutta rakentamassa. Tutustu meihin osoitteessa tuomi.fi!

Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere
https://tuomi.fi/
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!