Avoin hakemus

Töihin Coronarialle tai Cor Groupiin? Jätä meille avoin hakemus!

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työmahdollisuutta avoimista työpaikoistamme, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen. Mitä tarkemmin kerrot hakemuksessa osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan tehtäviemme sopivuutta juuri sinulle. Kun olet jättänyt avoimen hakemuksen, olemme yhteydessä, jos sinulle sopiva työmahdollisuus ilmaantuu!

Työllistämme eri alan ammattilaisia:

Meillä työskentelee yli 3000 terveysalan ammattilaista niin perusterveydenhuollon, suunterveyden, silmäterveyden, erikoissairaanhoidon ja kuin kuntoutuksenkin palveluissa. Osaajia meiltä löytyy laajalla kirjolla fysioterapeutista hammaslääkäriin ja laitoshuoltajasta yhteyspäällikköön. Lisäksi meillä työskentelee monipuolinen joukko hallinnossa ja asiantuntijatehtävissä esimerkiksi HR:ssä, taloudessa, controllingissa, ICT:ssä ja markkinoinnissa.

Työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää:

• Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja satojen eurojen arvosta joka vuosi.

• Työtekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen ovat lähellä sydäntämme, joten tuemme heitä erilaisilla hyvinvointihankkeilla kuten liikuntahaasteilla, ideakilpailuilla ja jaksamista tukevilla valmennuksilla.

• Työmatkojen tueksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Olemme kasvava ja kehittyvä konserni:

Coronaria ja Cor Group ovat kasvuyrityksiä, joissa jokainen työpäivä on erilainen. Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluu Coronarian lisäksi myös useita muita terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä. Arvostamme sisäistä yrittäjyyttä, joka on ehdoton etu muuttuvassa työympäristössä. Meillä vesi ei jää niin sanotusti lasiin seisomaan, vaan pyrimme jatkuvasti kehittymään ja menemään eteenpäin. Toivottavasti myös sinä koet olevasi parhaimmillasi kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Vastapainona haluamme pitää huolta työntekijöistämme, sillä he ovat tärkein voimavaramme.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kulttuuri-ja liikuntaetu
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Lounasetu
  • Hammasetu

Cor Group / Coronaria

 

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.

Coronaria on osa Cor Group -konsernia, joka on kestävää kasvua terveys- ja hyvinvointialalle luova suomalainen yhtiöperhe. Työllistämme tällä hetkellä 3200 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 364 miljoonaa euroa ja olemme Suomen 4. suurin terveysalan toimija. Cor Groupiin kuuluvat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent, Conseptas ja Labquality

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!