Avoin hakemus

Jos tällä hetkellä meillä avoinna olevista tehtävistä ei löytynyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit mielellään jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kuulemme mielellämme lisää taidoistasi ja mielenkiinnonkohteistasi, aikaisemmasta kokemuksestasi ja toiveistasi tulevan työpaikan ja työtehtävien suhteen. 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Etsimme riveihimme erityisesti automaation, ohjelmistokehityksen, sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä tietoliikennesuunnittelun ammattilaisia uransa eri vaiheissa. Voit olla myös muun erityisalan osaaja - kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja toiveistasi sekä siitä, millä tavalla voisimme olla hyvä pari toisillemme!

Tarjoamme

  • Monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä nopeasti kasvavassa yrityksessämme
  • Avoimessa, vapaassa ja rennossa työympäristössämme saat työkavereiksesi innostuneita sekä osaavia alamme asiantuntijoita, jotka tukevat sinua urakehityksessä
  • Joustavia työskentelymahdollisuuksia
  • Voimme tarjota myös todellisen näköalapaikan järvimaisemilla Jyväskylän keskustassa

Hakuohjeet

Voit jättää avoimen hakemuksesi meille Nodeonille tällä lomakkeella. 

Jos taas sinulle sopisi paremmin matalammalla kynnyksellä eteneminen, voit olla mutkattomasti suoraan yhteydessä meihin valitsemallasi tavalla. Voit olla yhteydessä esimerkiksi HR-päällikköömme Suvi Hokkaseen, puhelimitse (p. 050 5717 336), sähköpostitse (suvi.hokkanen@nodeon.com) tai vaikka LinkedInin kautta. Kerromme mielellämme meillä tarjolla olevista tehtävistä ja yrityksestämme lisää!

Voit halutessasi laittaa meille hakemuksen myös sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@nodeon.com. Liitteeksi toivomme ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi.

 

Nodeon

Nodeon on älykkään infran teknologia-asiantuntija.

Olemme erityisesti keskittyneet tarjoamaan asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja IoT:n ja digitalisaation, älykkään infran ja kaupungin sekä älykkään liikkumisen toimintaympäristöissä. Tavoitteenamme on auttaa luomaan ihmisille parempia elinympäristöjä kehittämällä tulevaisuuden infrasta entistä älykkäämpää.

Sähköposti: rekrytointi@nodeon.com
Sijainti: Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

 

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!