Avoin hakemus

Kiinnostaako Ura Elossa?

Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut Elolla. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n, niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

Elolaisiin uratarinoihin voit tutustua osoitteessa www.elo.fi/rekry

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/vakituinen

Työeläkeyhtiö Elo

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla.  Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 240 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 26 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!