Avoin hakemus

Meillä jokainen hakemus käsitellään aina erikseen. Olemme aina pyrkineet loihtimaan osaaville ja hyville tyypeille loistavia positioita.

Meillä on loistavia projekteja menossa jatkuvasti ja haemme tälläkin hetkellä datan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, tietovarastoinnin ja integraatioiden asiantuntijoita.

Ymmärrämme, että eri ihmisillä on erilainen tarve tehdä työtä. Joillekin työnteko on turvallista jatkuvaa saman asian tekemistä, kun toiset taas etsivät jatkuvasti vaihtuvia haasteita. Me pystymme tarjoamaan kummallekin oikean työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä omien tavoitteidensa mukaan.

Etsimämme henkilö

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Loihde Analyticsissa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiimme. Käymme avoimia hakemuksia läpi jokaisen avoimen työtehtävän kohdalla. Hyödynnämme avoimia hakemuksia myös rekrytoidessamme henkilöitä työtehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisella lomakkeella. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään meillä. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä. Jos hakemuskirjeelle ei riitä hektisessä arjessa aikaa, niin laita ihmeessä pelkkä CV:si.

Käymme avoimia hakemuksia jatkuvasti läpi, joten voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti.

Tarjoamme

  • Laajan kattauksen erilaisia henkilöstöjuhlia ja tiimitapahtumia
  • Kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi selkeän ja kannustavan tulospalkkauksen
  • Hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut
  • Innostavat ja positiiviset työkaverit sekä viihtyisän työympäristön
  • Mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa urakehitykseesi esimerkiksi kurssien ja koulutusten kautta
  • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
  • Keskisuuren yrityksen joustavuuden ja ketteryyden

Loihde Analytics

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Teemme datasta arvokasta. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Meillä työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: teemu.jaakola@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!