Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Loihde Analyticsissa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Meillä on jatkuvasti monipuolisesti projekteja menossa ja haemme tälläkin hetkellä mm. datan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, tietovarastoinnin ja integraatioiden asiantuntijoita.

Ymmärrämme, että eri ihmisillä on erilainen tarve tehdä työtä. Joillekin työnteko on turvallista jatkuvaa saman asian tekemistä, kun toiset taas etsivät jatkuvasti vaihtuvia haasteita. Me pystymme tarjoamaan kummallekin oikean työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä omien tavoitteidensa mukaan.

Hae nyt!

Käymme avoimia hakemuksia läpi jokaisen avoimen työtehtävän kohdalla. Hyödynnämme avoimia hakemuksia myös rekrytoidessamme henkilöitä työtehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisella lomakkeella. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään meillä. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä. Jos hakemuskirjeelle ei riitä hektisessä arjessa aikaa, niin laita ihmeessä pelkkä CV:si.

Käymme avoimia hakemuksia jatkuvasti läpi, joten voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti.

 

Hakuaika alkaa:

Loihde Analytics

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä. Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa.

Loihde Analyticsilla työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi!

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Espoo, Oulu, Lappeenranta
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!