Avoin hakemus

Meiran tehdas on jo sadan vuoden ajan tuonut hyvää makua suomalaisten elämiin. Tehtävämme ei ole juuri muuttunut vuosikymmenten aikana - valmistamme edelleen kahvia ja maustamistuotteita koteihin ja yrityksiin ympäri maata ja Baltiaa.

Olemme yritys, jossa yhdistyy tämän päivän teknologia ja käsityö. Raakakahvikellarissa ja pakkaussalissa robotit hoitavat työtään tauotta, jauhatuskarkeutta arvioidaan lasermittarilla – mutta robotiikka ei ole koko totuus. Ammattilaisten käsityötä ja aisteja ei voi korvata mikään kone: meillä maistetaan kahvilaatuja joka päivä kymmeniä kuppeja ja herkimmät mausteet pakataan edelleen käsin. Brändimme ovat omissa käsissämme, ja yli 98 % Meiran tuotteista kehitetään, valmistetaan ja pakataan edelleen Helsingin sydämessä Vallilan tehtaallamme.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt tarjolla tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei löytynyt avoimista työpaikoistamme. 

Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja Meiralta.

Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut Meiralla. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

Säilytämme hakemustasi 6kk.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Avoin hakemus

Meira

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvin aromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 84,8 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!