Avoin hakemus

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa, muttei työpaikkailmoituksissa näy sopivaa tehtävää? Jätä meille avoin hakemus!

Olemme aina kiinnostuneita osaajista, jotka ensisijaisesti ovat halukkaita sitoutumaan yhteisiin arvoihimme sekä kokee niiden olevan linjassa omien henkilökohtaisten arvojensa kanssa.

Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää (voit hakea myös Linkedin-profiilillasi) - toki mielellämme kuulisimme myös sinulta saateviestin muodossa lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä työ- ja uratoiveistasi, jotka auttavat meitä kohdentamaan oikeanlaista osaamista oikeille paikoille.

Palvelumme kattavat koko infran elinkaaren

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt palveluyhtiö. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme liikenneväyliä ja ratoja, liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä kokonaisia elinympäristöjä ainutlaatuisen infran tajun avulla.

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä ja samalla yhtiö kartoittaa myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme monipuolisesti eri alan osaajia, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja ja mahdollistaa toimivia ja hyvinvoivia elinympäristöjä meille kaikille.

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan

On tärkeää, että jokainen destialainen kokee päivittäin oppivansa ja osaavansa työssään. Keskeistä meillä on onnistuminen yhteistyöllä niin infran suunnittelussa, rakentamisessa kuin kunnossapidossakin ja liiketoimintaa tukevissa tehtävissä. Arvostamme halua kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisen kasvaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia urapolkuja laajan palvelukirjomme parissa. Destian kattava toimipisteverkko takaa, että olemme aina lähellä niin asiakasta kuin työntekijöitämme.

Työssä meillä kaiken toiminnan lähtökohtana on turvallisuus ja hyvinvoivat destialaiset. On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta sekä työssä että vapaa-ajalla ja tätä haluamme myös työnantajana Destiassa tukea.

Avoimen hakemuksen eteneminen

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin keskimäärin noin yhdestä päivästä muutamaan viikkoon riippuen arjen tilanteista. Kun olet kertonut meille hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä työ- ja uratoiveistasi, hakemus parhaiten löytää oikean henkilön katsottavaksi. Kannattaa kuitenkin jättää myös erillinen hakemus, mikäli huomaat kiinnostavan työpaikkailmoituksen, jotta varmasti tulet huomioiduksi kyseisessä haussa. Kysy lisää avoimista työpaikoista rekrytoinnistamme (yhteystiedot löytyvät työpaikat-sivun alaosasta).

Hakuaika alkaa:

Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. www.destia.fi 


Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!