Avoin hakemus

Valokuitunen Oy
Hämeentie 15, 00500 Helsinki

Hakuaika alkaa:

Etkö löytänyt tällä kertaa osaamistasi vastaavaa tehtävää avoimista työpaikoistamme? Siinä tapauksessa voit jättää meille avoimen hakemuksen. 

Kasvuyrityksessämme avautuu jatkuvasti uusia tehtäviä ja toivomme voivamme tarjota näitä mahdollisuuksia juuri sinulle!

Jätäthän siis yhteystietosi ja CV:n, ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä, kun osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita vastaava tehtävä avautuu. 

Tarjoamme

  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS lukumme on 53! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla.
  • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.
  • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Meillä on toimintaa ympäri Suomen, ja toimipisteet Helsingin lisäksi myös Tampereella ja Lahdessa.

 

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 86. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Tuomme valokuidun jo 80 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Lue lisää Valokuitusesta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!