Avoin hakemus

Valokuitunen Oy
Jätä avoin hakemus

Hakuaika alkaa:

Etkö löytänyt tällä kertaa osaamistasi vastaavaa tehtävää avoimista työpaikoistamme? Siinä tapauksessa voit jättää meille avoimen hakemuksen. 

Kasvuyrityksessämme avautuu jatkuvasti uusia tehtäviä ja toivomme voivamme tarjota näitä mahdollisuuksia juuri sinulle!

Jätäthän siis yhteystietosi ja CV:n, ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä, kun osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita vastaava tehtävä avautuu. 

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu sekä polkupyöräetu. Lisäksi mahdollisuus henkilöstöalennukseen Valokuitusen valokuidun hankinnasta!
  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66! Tämän lisäksi olemme Great Place to Work sertifioitu! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!
  • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Meillä on toimintaa ympäri Suomen, ja toimipisteet Helsingin lisäksi myös Tampereella, Lahdessa ja Oulussa.

 

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 105. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 100 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. NPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys!  Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!