Avoin hakemus

Valokuitunen Oy
Jätä avoin hakemus

Hakuaika alkaa:

Etkö löytänyt tällä kertaa osaamistasi vastaavaa tehtävää avoimista työpaikoistamme? Siinä tapauksessa voit jättää meille avoimen hakemuksen. 

Kasvuyrityksessämme avautuu jatkuvasti uusia tehtäviä ja toivomme voivamme tarjota näitä mahdollisuuksia juuri sinulle!

Jätäthän siis yhteystietosi ja CV:n, ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä, kun osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita vastaava tehtävä avautuu. 

Tarjoamme

Meillä on toimintaa ympäri Suomen, ja toimipisteet Helsingin lisäksi myös Tampereella, Lahdessa ja Oulussa.

 

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 118. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa, teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa.  Omistuspohjamme CapMan Infra ja Telia Company  tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 180 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu ja Suomen Parhaat Työpaikat listattu yritys!  Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!