Avoin hakemus

Autokauppaa sekä ammattitaitoinen huolto - yhdessä tekemisen meiningillä

Oletko kiinnostunut yhden Suomen suurimman autokauppaketjun uramahdollisuuksista? Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sinulle sopivaa työpaikkaa ei löytynyt avoimista työpaikoistamme, sillä aika ajoin meille avautuu kiinnostavia työmahdollisuuksia niin myynnin, huollon, hallinnon kuin viestinnän tehtäviin ja tarvitsemme joukkoomme niin alan parhaita osaajia kuin tulevaisuuden lupauksia. 

Meitä rintajouppilaisia yhdistää ahkera ja työtä pelkäämätön asenne ja haluamme aina yltää parhaisiin tuloksiin tarjoten asiakkaillemme lisäksi erinomaisen asiakaskokemuksen. Mikäli asenteesi on kohdillaan ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, lähetä meille hakemuksesi, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin.

Kerro meille hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Liitä hakemukseesi myös tieto siitä, missä toimipisteessä olisit kiinnostunut työskentelemään. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta juuri sinulle. 

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun suoraan yhteydessä, mikäli sopivia tehtäviä avautuu.

Haku alkaa ja päättyy

Rinta-Joupin Autoliike

Rinta-Joupin Autoliike on Suomen johtava autokauppaketju, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 29 toimipistettä Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua osoitteessa rinta-jouppi.com, missä ja milloin vain. Edustamme 11 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 7 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme yli 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 500 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 600 henkilöä.

Sijainti: Olkitie 7
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!