Avoin hakemus

Aina haku päällä. Mikäli mielit saada HR-alan hauskimman työpaikan integratalaisena, lähetä avoin hakemus ja kokeile kepillä jäätä. Kerrothan hakiessasi, mihin tehtävään haluaisit integratalaiseksi. Tai, mitä työnkuvaa tarvitsemme – mutta emme vain vielä tiedä sitä? Lisää integratalaisuudesta lyhyesti ohessa. Voit myös haastatella meitä!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme aivoterveyteen, arkivastuullisuuteen, hyvinvointiin sekä esihenkilöttömänä organisaationa palvelevaan johtamiseen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Lukaisethan vaikka nämäkin

Tutustu myös Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, hae ihmeessä integratalaiseksi!

Haastattele meitä!

Voit aina myös haastatella meitä työkulttuuristamme osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

 

Hakuaika alkaa:

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!