Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, mikäli avoinna olevista työpaikkailmoituksista ei löydy sinulle sopivaa paikkaa. Kerrothan hakemuksessa osaamisesi ja työkokemuksesi lisäksi mahdollisimman laajasti toiveistasi: työnhakualue, soveltuvat työajat, alat/työtehtävät joista olet kiinnostunut yms. 

Olemme yhteydessä sinuun mikäli meille avautuu työpaikka joka vastaa osaamistasi ja toiveitasi. Voit myös tarvittaessa päivittää hakemustasi myöhemmin. 

Hakuaika alkaa:

SunUra Oy

Toimintamme keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, erilaiset alihankintatyöt, yrityskartoituspalvelut, työhönvalmennus sekä konsultointi. SunUran toimistot sijaitsevat Hämeenlinnassa, Tampereella, Lahdessa, Forssassa, Riihimäellä, Helsingissä ja Espoossa.

Tavoitteenamme on olla yksi johtavista haastavassa työmarkkina-asemassa olevien työllistämispalveluita tarjoavista yrityksistä. Haluamme tuoda yhteiskunnalle hyvinvointia ja säästöjä tehokkaiden työllistämispalveluidemme kautta.

Sähköposti: info@sunura.fi
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!