Avoin hakemus

Haluaisitko olla osa valtakunnallista palveluiden ja ratkaisujen tuottajaa? Haluaisitko työskennellä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Haemme jatkuvasti osaavaan joukkoomme uusia tekijöitä niin työuran vasta aloittavia kuin kokeneita konkareitakin. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Revire Perintä Oy, Tempore Henkilöstöpalvelut Oy ja Onvire Oy.

Etsimme laaja-alaisesti osaajia talous-, palkka- ja IT-palveluihin.  Arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista, mutta huomioimme myös kokemattomammat hakijat.
Tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaslähtöisyys, kyky toimia osana tiimiä ja kiinnostus oppia uutta.

Mikäli olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan tehtävistä tai keikkatöistä, täytä hakemus Temporen sivuilla https://www.tempore.fi/ 

Oheisella lomakkeella voit jättää meille avoimen hakemuksen ja CV:n. 

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 800 ammattilaisen voimin. 

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!