Avoin hakemus

Haluaisitko olla osa nopeasti kasvavaa, valtakunnallista palveluiden ja ratkaisujen tuottajaa? Haluaisitko työskennellä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Haemme jatkuvasti osaavaan joukkoomme uusia tekijöitä niin työuran vasta aloittavia kuin kokeneita konkareitakin. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Henkilöstö- ja talouspalveluiden liiketoimintaan etsimme tällä hetkellä erityisesti kirjanpitäjiä sekä taloussuunnittelun- ja raportoinnin osaajia. Haemme myös palkanlaskijoita ja reskontranhoitajia, joilla on kokemusta talous- tai palkkahallinnosta. Arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista mutta huomioimme myös kokemattomammat hakijat. Tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaslähtöisyys, kyky toimia osana tiimiä ja kiinnostus oppia uutta.

Ohjelmistoliiketoimintamme kasvaa myös voimakkaasti ja etsimme myös sinne uusia osaajia. Erityisesti meillä on tarvetta Dynamics365 sekä Mepco -tuotteiden osaajille. Lisäksi etsimme kokeneita IT-projektien vetäjiä.

Mikäli olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan tehtävistä tai keikkatöistä, täytä hakemus Sarastian rekryn sivuilla https://www.sarastiarekry.fi/ 

Oheisella lomakkeella voit jättää meille avoimen hakemuksen ja CV:n. 

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. 

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!