Avoin hakemus

Meiran tehdas on jo sadan vuoden ajan tuonut hyvää makua suomalaisten elämiin. Tehtävämme ei ole juuri muuttunut vuosikymmenten aikana - valmistamme edelleen kahvia ja maustamistuotteita koteihin ja yrityksiin ympäri maata ja Baltiaa.

Olemme yritys, jossa yhdistyy tämän päivän teknologia ja käsityö. Raakakahvikellarissa ja pakkaussalissa robotit hoitavat työtään tauotta, jauhatuskarkeutta arvioidaan lasermittarilla – mutta robotiikka ei ole koko totuus. Ammattilaisten käsityötä ja aisteja ei voi korvata mikään kone: meillä maistetaan kahvilaatuja joka päivä kymmeniä kuppeja ja herkimmät mausteet pakataan edelleen käsin. Brändimme ovat omissa käsissämme, ja yli 98 % Meiran tuotteista kehitetään, valmistetaan ja pakataan edelleen Helsingin sydämessä Vallilan tehtaallamme.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt tarjolla tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei löytynyt avoimista työpaikoistamme. 

Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja Meiralta.

Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut Meiralla. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n niin pääsemme tutustumaan sinuun jo hakemuksen kautta paremmin.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

Säilytämme hakemustasi 4kk.

Hakuaika alkaa:

Meira Oy

Meira on vilpittömän hyvä maustetalo ja kahvipaahtimo, jo vuodesta 1914. Alueen maamerkkinäkin tunnettu tehtaamme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, osana naapurustoa, jossa usein leijailee ihana tuoreen kahvin tuoksu. Tehtaallamme paahdetaan noin neljännes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 100,1 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meiran tuotteissa ja tavassa toimia ihmisten hyvä yhdistyy ympäristön hyvään. Olemme hyvä työpaikka meiralaisille, vastuullinen naapuri vallilaisille ja tarjoamme kestäviä, maistuvia valintoja kuluttajille. Sitoudumme tieteeseen perustuviin ilmastotavoitteisiin ja sitoutamme kumppaneitamme ilmastotyöhön. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!