Avoin hakemus

Töihin Coronarialle tai Cor Groupiin, mutta sopivaa tehtävää ei löytynyt? Jättämällä avoimen hakemuksen, voit liittyä osaajayhteisöömme ja saada ensikäden tietoa työpaikoistamme myös tulevaisuudessa!

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä! Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työmahdollisuutta avoimista työpaikoistamme, olet lämpimästi tervetullut osaajayhteisöömme. Osaajayhteisömme jäsenenä saat tietoa sinulle sopivista työpaikoistamme myös tulevaisuudessa. Voit liittyä jäseneksi jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella ja seuraamalla sähköpostiisi tulevia ohjeita. Yksityiskohtaisempiin ohjeisiin voit tutustua tämän tekstin lopussa.

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Meillä Cor Groupin yhtiöissä työskentelee yli 4200 ammattilaista. Terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisia meillä on niin perusterveydenhuollon, suunterveyden, silmäterveyden ja optiikan, erikoissairaanhoidon ja kuin kuntoutuksenkin palveluissa. Osaajia meiltä löytyy laajalla kirjolla fysioterapeutista hammaslääkäriin ja laitoshuoltajasta yhteyspäällikköön. Lisäksi yrityksissämme työskentelee muun muassa myynnin ja asiakaspalvelun, media-alan, laadun, teknologian ja liikunta-alan osaajia. Hallintomme puolestaan koostuu monipuolisesta joukosta esimerkiksi HR:n, talouden, controllingin, ICT:n ja markkinoinnin asiantuntijoita. Osaajayhteisömme jäseniä tiedotamme kaikkien yhtiöidemme avoimista työpaikoista, jos ne sopivat jäsenen profiiliin ja osaamiseen. Tervetulleita ovat niin tämän päivän ammattilaiset kuin tulevaisuuden osaajat!

Työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää:

• Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja satojen eurojen arvosta joka vuosi.

• Työtekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen ovat lähellä sydäntämme, joten tuemme heitä erilaisilla hyvinvointihankkeilla kuten liikuntahaasteilla, ideakilpailuilla ja jaksamista tukevilla valmennuksilla.

• Työmatkojen tueksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Olemme kasvava ja kehittyvä konserni:

Coronaria ja Cor Group ovat kasvuyrityksiä, joissa jokainen työpäivä on erilainen. Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluu Coronarian lisäksi myös useita muita terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä. Arvostamme sisäistä yrittäjyyttä, joka on ehdoton etu muuttuvassa työympäristössä. Meillä vesi ei jää niin sanotusti lasiin seisomaan, vaan pyrimme jatkuvasti kehittymään ja menemään eteenpäin. Toivottavasti myös sinä koet olevasi parhaimmillasi kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Vastapainona haluamme pitää huolta työntekijöistämme, sillä he ovat tärkein voimavaramme.

Kuinka liittyä osaajayhteisöömme?

Hienoa saada sinut osaksi osaajayhteisöämme! Voit liittyä jäseneksi jättämällä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset täyttämään tietosi sekä kertomaan, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Kuvaathan osaamistasi ja toiveitasi mahdollisimman tarkkaan, jotta osaamme suositella juuri sinulle parhaiten sopivia tehtäviä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt tietosi, olet liittynyt osaajayhteisöömme. Olemme sinuun yhteyksissä, mikäli sinun osaamiseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi soveltuvia tehtäviä avautuu yhtiöissämme. Ollaan siis kuulolla!

Hakuaika alkaa:

Cor Group / Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Coronaria on osa Cor Group -konsernia, joka luo kestävää kasvua terveys- ja hyvinvointialalle. Työllistämme tällä hetkellä 4200 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 467,7 miljoonaa euroa ja olemme Suomen 5. suurin terveysalan toimija. Cor Groupiin kuuluvat Coronaria, Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, Kotikatu365, Professio ja Mectalent. Katso lisää: cor.fi

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!