Avoin hakemus

Haluatko liittyä Lujaan joukkoomme, mutta työpaikkailmoituksissa ei tällä hetkellä näy sinulle sopivaa tehtävää? Jätä meille avoin hakemus!

Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa! Kerro meille vain lyhyesti itsestäsi, opinnoistasi ja millä tehdaspaikkakunnistamme toivoisit harjoittelun tapahtuvan niin olemme sinuun yhteydessä. 

Hakuaika alkaa:

Lujabetoni

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla lähes 70 vuotta. Liikevaihtomme on 801 M€ ja meillä työskentelee yli 1600 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!