Avoin hakemus

Hei, etsitkö uutta vai etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa? 

Jätäthän avoimen hakemuksen tästä.

Meistä on ilo huomata, että olet kiinnostunut Pihlajalinnasta työnantajana. Meillä sinun on mahdollista päästä osaksi moniammatillista asiantuntijayhteisöä, kehittämään ja vaikuttamaan Pihlajalinnan toimintaan sekä kehittymään urallasi kohti tavoitteitasi! Tarjoamme erilaisia, mielenkiintoisia ja täysin räätälöitäviä työmahdollisuuksia tarpeidesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Pihlajalinnassa jokaista työntekijää kuunnellaan. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työhösi ja kehittää osaamistasi omaa tehtävänkuvaasi laajemmalle.

Opiskelija! Toimipisteissämme on mahdollisuus tehdä laajasti erilaisia harjoittelujaksoja ja työjaksoja opiskelun eri vaiheissa.

Kotimainen Pihlajalinna – Koko Suomen lääkärikeskus, on ammattitaitosi arvoinen paikka. Meille on tärkeää tarjota sinulle inspiroivia ja vastuullisia työtehtäviä sekä tehtäviesi tueksi hyvä työyhteisö, jossa jokainen tekee parhaansa. Energisessä ja ennakkoluulottomassa yrityksessä rakennat itsesi näköisen urapolun, kykyjäsi arvostetaan ja osaamisesi pääsee loistamaan. Tervetuloa Pihlajalinnaan, jossa tehdään joka päivä merkityksellistä työtä paremman terveyden puolesta.


Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Jätäthän yhteystietosi!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla
  • Laajat työterveyshuollon palvelut
  • Joustavat työaikajärjestelyt
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Pihlajalinna Oyj

Puhelin: 010 312 010
Sähköposti: rekry@pihlajalinna.fi
Sijainti: Kehräsaari B, 33200 Tampere
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!