Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa, avoinna olevaa työpaikkaa sivuiltamme? Ei hätää, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, josta olisimme itse asiassa todella iloisia. Kerro alla työhön liittyvistä toiveista ja itsestäsi mahdollisimman tarkasti.

Säilytämme hakemustasi 24kk:n ajan. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli kiinnostukseesi, koulutukseesi ja kokemukseesi sopivia työtehtäviä avautuu yhtiöissämme.

Hakuaika alkaa:

Ahlström Capital Oy, A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Ahlström Konsernipalvelut Oy

Ahlström Capital Oy on perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka sijoittaa teollisiin yrityksiin, kiinteistöihin ja metsiin. Kehitämme sijoituksiamme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Ahlström Capitalissa yhdistyvät teollisuusyrityksen, sijoitusyhtiön ja perheomisteisen yhtiön parhaat puolet. Sijoitamme varoja, joita Ahlströmin suku on hankkinut yli 170 vuoden ajan. Yhtenä Suomen suurimmista sijoitusyhtiöistä meillä on merkittävät taloudelliset resurssit. Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Eteläesplanadilla ja työllistää tällä hetkellä 10 alan ammattilaista.

Tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n liiketoiminta-ajatuksena on kehittää ja hoitaa yhtiön kiinteistö- ja metsäomaisuutta sekä tuottaa ensiluokkaisia majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja. Lisäksi yhtiö ylläpitää Noormarkun perinteikästä ruukkialuetta työllistäen n. 60 henkilöä Noormarkussa ja Helsingissä.

Toinen tytäryhtiö, Ahlström Konsernipalvelut Oy, on Ahlström Capital -konsernin sisäinen palveluyhtiö, joka tarjoaa talous-, HR- ja ICT-palveluja konserniyhtiöille. Henkilöstömäärämme on 14.

Sijainti: Helsinki ja Noormarkku
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!