Avoin hakemus

Sakupe on luotettava ja vastuullinen työnantaja, jossa sinua ja tekemistäsi arvostetaan. Iloisessa työyhteisössämme on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja esimiehemme toimivat työntekijöistään välittävinä valmentajina.

Työtehtävät ovat tekstiilihuollontehtäviä, ja ne voivat olla esimerkiksi hihnalla tapahtuvaa pyykinlajittelua, mankelointia, tekstiilien viikkausta tai pussittamista tai tekstiilitilausten keräilyä ja pakkaamista. Lisäksi toimimme sairaalaympäristössä, jossa tarjoamme asiakkaillemme työvaateautomaatti ja tilaus- ja hyllytyspalvelua.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään sekä hyvät työhyvinvointia tulkevat henkilöstöedut.

Tule mukaan pesunkestävään porukkaamme tekemään yhteiskunnallisesti elintärkeää työtä!

Hakuaika alkaa:

Sakupe Oy

  • Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen. Toimitamme päivittäin noin 100 000 erilaista tekstiilikappaletta asiakkaillemme, mikä tarkoittaa vuosittain noin 10 miljoonan pyykkikilon pesemistä. Toimimme kolmen tuotantolaitoksen voimin. Toimintamme alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun. Olemme kasvaneet tasaisesti ja hallitusti yhdeksi alan edelläkävijöistä – asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palveluja, sekä pesutekniikkaa jatkuvasti kehittäen. Toimimme säännöllisesti Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Itä-Savon maakuntien alueella. Kuulumme valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy -pesulaketjuun, jonka kautta palvelemme rajoitetusti myös yksityisiä yritysasiakkaita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sijainti: Salmirannantie 1B, Jyväskylä
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!