Avoin hakemus

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Henkilöstömyymälä
  • Kuntosali
  • Henkilöstöravintola
  • Kattava työterveyshuolto
  • Pyöräetu
  • Hyvinvointietu

Snellmanin Lihanjalostus Oy

Sinulla on ehkä jonkilainen käsitys Snellmanista. Olet ehkä nähnyt TV-mainoksen? Törmännyt meihin sosiaalisessa mediassa? Tottunut näkemään tuotteitamme liha- tai leikkelehyllyssä? Oli miten oli, Oy Snellman Ab on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia lihatuotteita yli 70 vuoden ajan.

Myymme kaikkia tuotteitamme Herra Snellman -tuotemerkin alla. Snellmanin lihanjalostus on osa suurempaa kokonaisuutta, Snellman-konsernia, jonka suurin ja vanhin osa-alue Lihanjalostus on. Työllistämme Pietarsaaressa noin tuhat työntekijää.

Pietarsaaren toimipisteessämme on valtava määrä erilaisia työtehtäviä. Snellman on vuosien aikana luonut mainetta alan edelläkävijänä. Tuotekehitys, halu kehittyä ja tehdä jatkuvia parannuksiaa on osa meidän ydintämme. Periaattemme on pyrkiä mahdollisimman puhtaisiin ja luonnollisiin tuotteisiin. Lihatuotteissamme on paljon lihaa ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Snellmanin Lihanjalostus tekee työtä yhdessä noin 2200 sian- ja naudantuottajan kanssa. He ovat suomalaisia maanviljelijöitä. Ammattitaitoiset tuottajat, suomalaiset raaka-aineet ja osaava henkilökunta ovat parhaita aineksia huippuluokan elintarvikkeiden valmistamiseksi.

Puhelin: +35867866111
Sähköposti: rekry@snellman.fi
Sijainti: Kuusisaarentien 1, Pietarsaari

-

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!