Avoin hakemus

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset palvelumme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme mahtavan työyhteisön sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen joustavasti omien toiveidesi mukaan.

Käy tutustumassa liiketoimintoihimme:

Miten jätän hakemuksen?

Käymme avoimia hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun heti yhteydessä, jos osaamistasi ja kiinnostuksenkohteitasi vastaavia tehtäviä tulee avoimeksi. Mainitsethan hakemuksessasi, missä tiimeissä ja missä  paikkakunnilla työskentelystä olet kiinnostunut ensi- ja mahdollisesti toissijaisesti.

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Käy tutustumassa kotisivuillamme mitä BDO voisi tarjota sinulle työnantajana ja seuraa meitä some-kanaviemme kautta:

Hakuaika alkaa:

BDO Oy

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 95 000 asiantuntijamme voimin 164 maassa, Suomessa meitä on yli 300.

Sinun näköisesi urapolku.

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa toisiamme saavuttamaan unelmansa. Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani asiakkaillemme sekä paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme: haluamme tarjota aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan. Vaalimme itsemme kehittämistä, työkaverin auttamista ja yhteisiä onnistumisia.

BDO – People helping people achieve their dreams

Sijainti: Vattuniemenranta 2, Helsinki
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!