Avoin hakemus

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Monipuoliset palvelumme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi BDO:lla on mahtavaa työyhteisö, jossa toimimme yli tiimirajojen yhteistyössä muiden kanssa. Lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen joustavasti omien toiveidesi mukaan.

 

Käy tutustumassa liiketoimintoihimme:

 

Miten jätän hakemuksen?

Käymme avoimia hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun heti yhteydessä, jos osaamistasi ja kiinnostuksenkohteitasi vastaavia tehtäviä tulee avoimeksi. Mainitsethan hakemuksessasi, missä tiimeissä ja missä paikkakunnilla työskentelystä olet kiinnostunut ensi- ja mahdollisesti toissijaisesti. Meillä ei ole valitettavasti tarjolla paikkoja kesätyöntekijöille!

 

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Käy tutustumassa kotisivuillamme mitä BDO voisi tarjota sinulle työnantajana ja seuraa meitä some-kanaviemme kautta:

Hakuaika alkaa:

BDO Oy

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa lähes 400 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 115 000 osaajaa 166 maassa.

Sinun näköisesi urapolku. 

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani asiakkaillemme sekä paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme: tarjoamme aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan. Vaalimme itsemme kehittämistä, työkaverin auttamista ja yhteisiä onnistumisia. 

BDO – People helping people achieve their dreams 

Sijainti: Vattuniemenranta 2, Helsinki
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!