Avoin hakemus

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset palvelumme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme mahtavan työyhteisön sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen joustavasti omien toiveidesi mukaan.

Käy tutustumassa liiketoimintoihimme:

Miten jätän hakemuksen?

Käymme avoimia hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme sinuun heti yhteydessä, jos osaamistasi ja kiinnostuksenkohteitasi vastaavia tehtäviä tulee avoimeksi. Mainitsethan hakemuksessasi, missä tiimeissä ja missä  paikkakunnilla työskentelystä olet kiinnostunut ensi- ja mahdollisesti toissijaisesti.

Haluatko tutustua meihin paremmin?

Käy tutustumassa kotisivuillamme mitä BDO voisi tarjota sinulle työnantajana ja seuraa meitä some-kanaviemme kautta:

Hakuaika alkaa:

BDO Oy

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 95 000 osaajaa 164 maassa.

Sijainti: Vattuniemenranta 2, Helsinki
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!