Avoin hakemus

EMU jatkaa kasvuaan  ja etsimme uusia työkavereita rempseään joukkoomme!   EMU on erilaisista taustoista tulevien ihmisten tiivis yhteisö, toimintamme keskiössä ovat emulaiset ja asiakkaat. Meitä emulaisia on jo reilu 100 kolmessa eri maassa ja haluamme, että meillä on taloushallintoalan paras yrityskulttuuri.

Meille ovat tervetulleita sekä uransa alkuvaiheessa olevat nousevat tähdet että vuosien kokemuksen omaavat konkarit. Juuri oikeanlainen mix kasvun nälkää ja kovaa kokemusta tekee joukostamme erityisen, ja EMUsta paikan jossa jokainen voi kasvaa.

Tulet kukoistamaan EMUlla jos osaat asettua asiakkaan saappaisiin ja asenteesi uuden oppimista kohtaan on utelias. Aito innostus, rohkeus ja itseohjautuva ote työntekoon ovat avaimia menestyäksesi työssäsi. Ohjelmistoina käytämme Procountoria ja Netvisoria.

EMUsta työnantajana, tuleviin työkavereihin ja EMUn kulttuuriin voit tutustua osoitteessa emu.fi, EMUn Instagramissa ja Facebook-sivuilla. EMUlle myönnettiin jo kuudennen kerran Great Place to Work -sertifikaatti osoituksena loistavasta työntekijäkokemuksesta. Jos koet että EMU voisi olla mahdollisuutesi, niin jätäthän avoimen hakemuksen niin pääsemme tutustumaan sinuun.

Hakuaika alkaa:

EMU Growth Partners

EMU Growth Partners on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää yritysten taloushallintoa ja -johtamista. Joukossamme on talouden ammattilaisten lisäksi juridiikan, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja monien muiden alojen osaajia. EMU on erilaisista taustoista tulleiden ihmisten tiivis yhteisö, toimintamme keskiössä ovat emulaiset ja asiakkaat. Meitä emulaisia on jo reilu 100 kolmessa eri maassa ja haluamme, että meillä on taloushallintoalan paras yrityskulttuuri!

Puhelin: 010 318 0953
Sähköposti: ellinoora.orpana@emu.fi
Sijainti: Köydenpunojankatu 2 a D
Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!