AVOIN HAKU KONEISTAJA

 

Etsimme asiakkaillemme Tampereen seudulle Koneistajia

 

Asiakasyritystemme työntekijätarpeiden kasvaessa, etsimme reippaita ja oma-aloiteisia koneistajia kone- ja metalliteollisuuteen.

Toivomme että sinulla on jonkin verran aiempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä ja olet valmis oppimaan uutta. Sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka osaa työskennellä myös osana ryhmää. Aikaisempi metallialan kokemus tai koulutus alalta katsotaan eduksi. Koneistajan koulutus ja aikaisempi työkokemus on tietysti iso plussa! Asenne kuitenkin ratkaisee!

Tehtävät muovautuvat tekijän kokemuksen ja taitojen mukaan. Työtehtävinä on mm. kappaleenvaihtoa, laadun varmistusta ja mittausta. Vaativampiakin tehtäviä on tarjolla, kuten sorvausta ja jyrsintää, kuvien lukua ja ohjelmointia.

Rekrytoinnit toteutetaan yhdessä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa, aluksi vuokratyösuhteena. Hyvän tekijän on mahdollista työllistyä määräajan jälkeen asiakkaiden kirjoille.

Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi, kiinnostuksesta millaiseen työhön haluaisit työllistyä ja liitä mukaan CV:si. 

Kiinnostuitko? Laitahan hakemus tulemaan "Hae tähän työpaikkaan" painikkeen kautta, ja löydä uusi tulevaisuuden työ!

Tuliko kysyttävää? Vastaan niihin mielelläni sähköpostissani elisabeth.porkka@sol.fi

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

 

Hakuaika alkaa:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

AVOIN HAKU KONEISTAJA

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!