Avoin haku Postinjakajan tehtävään

Etsitkö osa-aika töitä vaikkapa opiskeluiden tai toisen työn rinnalle? Haluatko itsenäisen työn, jossa pääsee liikkumaan? 

Postinjakajia Pirkanmaan alueelle

Postinjakajan tehtävänä on jakaa päiväpostia itsenäisesti ja huolellisesti, oikeisiin osoitteisiin, omalla jakoreitillä. Postia jaetaan joko pyöräillen sähköpyörällä tai kävellen sähköavusteisella kärryllä. Jakopäivät ovat pääsääntöisesti ma,ke ja pe. Työpäivän pituus vaihtelee klo:10-19 välillä, riippuen alueesta ja postin määrästä. 

Toivomme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Halu työskennellä ulkona ja hyvä fyysinen kunto auttavat onnistumaan tässä työssä. Aiempi kokemus postinjakajan työstä on eduksi, mutta tärkeintä on oma asenne! Työhön annetaan kattava perehdytys. Kaikki välineet saa kauttamme.

Vaadimme täysi-ikäisyyttä työn itsenäisen luonteen takia. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2023. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Hakeminen onnistuu klikkaamalla 'HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN' ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tästä työstä saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Avoin haku Postinjakajan tehtävään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!