Avoin haku Spesiaan

Onko Spesia sinun paikkasi loistaa?

Haluatko tehdä mutkattomasti merkityksellistä työtä yhdessä muiden kanssa rohkealla Spesia-asenteella? Haluatko käyttää osaamistasi moniammatillisessa työyhteisössä, jonka arvoja ovat merkityksellinen, mutkaton ja yhdenvertainen?

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos, joka tarjoaa valmentavaa ja tutkintotavoitteista koulutusta sekä yksilöllistä tukea yli 1400 opiskelijalle. Vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaationa tarjoamme myös palveluita ja täydennyskoulutuksia ammattilaisille ja perheille. Päätoimipaikkamme ovat Järvenpää, Jyväskylä, Pieksämäki ja Turku, ja toimimme yhteensä 11 paikkakunnalla rannikolta Savoon.

Spesia on vahvasti toimintaansa kehittävä ja aktiivisesti yhteistyötä tekevä organisaatio, joka työllistää yli 750 osaajaa eri aloilta. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat koulunkäynnin ohjaajat, opetuksen ohjaajat ja opettajat. Lisäksi meillä työskentelee loistoporukka hallinto-, asumis-, opiskelija-, työelämä-, asiantuntija- ja tukipalveluissa. Meidän spesialaisten yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa sekä opiskelijoidemme että työntekijöidemme loistaminen! Olisitko sinäkin yksi meistä?

Jos haluat lähteä kanssamme merkityksellisen työn äärelle, niin laita avoin hakemus tulemaan!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Työtä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa
  • Hyvän perehdytyksen ja työyhteisön jatkuvan tuen
  • Lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet
  • Smartum-edun

Ammattiopisto Spesia Oy

 

Puhelin: 010 608 4000
Sähköposti: noreply@spesia.fi
Sijainti: Järvenpää, Turku, Pieksämäki Jyväskylä
Logo

Avoin haku Spesiaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!