Avoin haku

Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi, sekä millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Asiakkaamme voi etsiä juuri kaltaistasi asiantuntijaa, joten lähetä hakemuksesi heti ja otamme sinuun yhteyttä. CV:täsi voimme tutkia yhdessä myöhemmin.

Hakuaika alkaa:

Loihde Advisory

Me tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan. Onnistumisemme yhtälössä yhdistetään laadukas data, tavoitteita tukeva teknologia, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Loihteena olemme digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen vankka asiantuntija. Molemmat liiketoimintamme ovat saavuttaneet vahvan jalansijan kasvavilla markkinoilla. Meillä on laaja asiakaskunta esimerkiksi terveydenhuollon ja kaupan alalla, finanssi- ja vakuutusalalla sekä energiasektorilla.

Loihde-konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Tänään olemme 850 asiantuntijan työyhteisö, jossa edelleen keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja.

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Hevosenkenkä 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!