Avoin harjoittelijahakemus

Onko sinulla jo hautomassa mielenkiintoinen aihe lopputyölle?

Etsitkö harjoittelupaikkaa omalta alaltasi?

Tarjoamme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja opiskelijoille mm. tuotekehityksessä, tuotehallinnassa ja mahdollisesti muissakin toimistotehtävissä. 

Harjoittelijoilta toivomme reippautta, innostuneisuutta ja oikeanlaista asennetta työntekoon ja pääsääntöisesti vähintään 18 vuoden ikää. Täytä oheinen hakemus, liitä CV:si ja avoin hakukirjeesi, jossa kerrot itsestäsi ja sinun kiinnostusalueistasi. Kerro myös toivomasi harjoittelu- tai lopputyöajankohta ja toimipaikka. Jos sinulla on ideoita lopputyösi aiheesta, tuo rohkeasti innovaatiosi esille!

Ensto Building Systems on nyt Legrand. Legrand on sähköistyksen globaali asiantuntija. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua muokkaamalla tiloja joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme.

Entistä kattavampi  valikoima tuotteita ja ratkaisuja. Tarjoamme kattavan valikoiman huipputason sähköistysratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöihin. Jatkamme Ensto-tuotteiden myyntiä, kehitystä ja valmistusta. Ensto-tuotteiden lisäksi tarjoamme Legrandin kattavan tuotevalikoiman.  Tämä yhdistelmä tekee meistä uniikin ja houkuttelevan kumppanin sähköistysprojekteihin.

Palvelemme ammattitaitoisesti ja paikallisesti myös jatkossa. Tämän lisäksi saatavilla on Legrandin maailmanlaajuinen asiantuntemus ja resurssit, joten voimme tuoda aiempaa innovatiivisempia tuotteita ja ratkaisuja Suomeen.

Hakuaika alkaa:

Legrand

Legrand on sähköistyksen globaali asiantuntija. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua muokkaamalla tiloja joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme. 

Tarjoamme kattavan valikoiman huipputason sähköistysratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöihin. Jatkamme Ensto-tuotteiden myyntiä, kehitystä ja valmistusta. Ensto-tuotteiden lisäksi tarjoamme Legrandin kattavan tuotevalikoiman.  Tämä yhdistelmä tekee meistä uniikin ja houkuttelevan kumppanin sähköistysprojekteihin. 

Sijainti: Ensio Miettisen katu 2, Porvoo
Logo

Avoin harjoittelijahakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!