Avoin työhakemus Mr.Panini Ulvila

Ellei sopivia avoimia paikkoja ole juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä, niin otamme mielellämme yhteyttä, jos tilanne muuttuu.

 

Tule meille valmistamaan Suomen suosituimpia panineja ja ohutleipärullia!

Me Mr. Paninilla teemme töitä siksi, että haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden parempaan pikaruokaan. Meillä ruoka tehdään käsin ja siihen tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa.

Valmistamme paninit tuoreesta kotimaisesta leivästä, itse tehdystä majoneesista, tuoreista raaka-aineista ja 100 % kotimaisesta lihasta ja kanasta.

Lämpimien ja rapeiden paninien lisäksi teemme myös kylmänä syötäviä ohutleipärullia – nekin herkullisista ja laadukkaista raaka-aineista, ja omin kätösin. Leipärullissa on reippaasti kotimaista lihaa, raikkaita kasviksia ja kunnolla maustettu kastike klassisen ohutleivän väliin käärittynä.

Työntekijöitä Mr. Paninilla on noin 50. Työyhteisömme on tiivis ja lämminhenkinen. Kohtelemme toisia kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan. Loistavan työporukan lisäksi meillä on tarjolla myös erinomaiset henkilöstöedut kuten Smartum liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu sekä halutessasi työsuhdepyöräetu.

Mr. Panini on osa Snellman-konsernia, jonka valmisruokatoimialaan Suomessa kuuluvat Mr. Paninin lisäksi valmisruokia valmistava Kokkikartano, ammattikeittiöiden kumppani Snellman Pro, majoneesitehdas Makunuotta sekä pietarsaarelainen catering-yritys Endivo. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yhteensä 102 miljoonaa euroa.

Kerrohan sinä nyt meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä avoin hakemus!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Smartum liikunta -ja kulttuuriseteli
  • Mahdollisuus työsuhdepyöräetuun
  • Työntekijän vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Mr.Panini

Puhelin: 09 7749 5730
Sijainti: Hakasenkuja 4 28400 Ulvila
Logo

Avoin työhakemus Mr.Panini Ulvila

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!