Tervetuloa hakemaan töitä HR Mentorin kautta! 

Kerro meille toiveesi millaisen työn/työpaikan haluat löytää. Täytä avoin työhakemus, jotta voimme olla sinuun yhteydessä hakuprosessin aikana.

Koulutus- ja työkokemustiedot voit halutessasi ilmoittaa liittämällä valmiin cv:n.Tärkeintä on, että hakemus tuo esiin kaiken osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Hyvä hakemusteksti on lyhyt ja selkeä, ja se kertoo miksi juuri sinä olet sopiva hakija haluamaasi tehtävään.

Huomioithan, että antamasi tiedot on kirjoitettu oikein.

Lisätietoja työn hakemiseen antavat: Saija Kattainen, puh. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi ja Päivi Savolainen, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Tsemppiä työnhakuun toivottaa HR Mentorin tiimi

Työpaikasta lyhyesti

  • Avoin työhakemus / Pohjois-Savo
  • HR Mentor Oy Kuopio
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Riittävä suomen kielen taito

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy Kuopio

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Logo

Avoin työhakemus / Pohjois-Savo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!