Avoin työhakemus toimihenkilöt, Tampere

tsitkö uutta työtä hallinto- ja toimistotöiden parista? Kaipaatko uusia haasteita ja uusia työtehtäviä?

Avoin hakemus on hyvä keino löytää itselleen uusia työmahdollisuuksia. Kerrot sillä meille, että sinulla on haku päällä ja etsit uusia työmahdollisuuksia. Meillä Pro Careerilla tehdään jatkuvasti aktiivista työtä, että oikeat tekijät ja työpaikat kohtaavat. Avoimen hakemuksen kautta pääset osaksi työnhakijapankkiamme, jolle tarjoamme ensimmäisenä töitä.

Kysyvälle töitä löytyy! 

Kohtaamme jokaisen työnhakijan ja työntekijän henkilökohtaisesti tarjoten palvelua, jossa työntekijä on asiakas. Etsit sitten itsellesi uutta työpaikkaa, väliaikaista työtä, lisäkoulutusta tai uraa, tarjoamme juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Jotta pystymme parhaiten löytämään sopivia työmahdollisuuksia sinua varten, täytä lomake mahdollisimman tarkasti ja liitä mukaan myös CV.

Yhteisömme kautta olet aina ensimmäisten hakijoiden joukossa kuulemassa uusista työmahdollisuuksistamme. Aloitetaan yhteinen polku kohti sinun uutta työtä. Tee avoin hakemus jo tänään ja otamme sinuun yhteyttä sopivien tehtävien auetessa!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Työterveys
  • E-passi edun yli 5kk kestävissä työsuhteissa
  • Kuukausittaisia palkitsemisia

Pro Career Oy

Career.fi syntyi tarpeesta tuoda markkinoille parempaa työnvälitystä. Olemme lappilaislähtöinen pehmeiden arvojen henkilöstötalo. Me teemme työtä täydellä sydämellä, kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, rohkeus, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Meille ihmisten kohtaaminen ihmisinä on työmme ydin. Toimistomme sijaitsevat Levillä, Rovaniemellä, Oulussa ja Tampereella. Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 
 

Puhelin: 0401387270
Sähköposti: tampere@career.fi
Sijainti: Tampere

Pro Career kuuluu career.fi konserniin. Pro Career on pehmeiden arvojen henkilöstöyritys, jonka päivittäistä toimintaa ohjaa arvomme: välittäminen, kiltteys, rohkeus, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Olemme Pirkanmaalainen paikallinen toimija, joka on erikoistunut toimihenkilöiden rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen suurella sydämellä.
  

Logo

Avoin työhakemus toimihenkilöt, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!