Avustava teollisuuspuhdistaja

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

AVUSTAVAA TYÖNTEKIJÄÄ TEOLLISUUSPUHDISTUKSEEN

Työtehtävät painottuvat avustaviin tehtäviin teollisuuspuhdistuksessa. Pääset kokeneempien työntekijöiden oppiin, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä ennestään. Odotamme ensisijaisesti hyvää asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja taitoa käsillä tekemiseen. Työtehtävät oppii kyllä perehdytyksen kautta, kunhan et vierasta likaisia tai korkeita paikkoja.

Edellytämme hakijoilta vähintään B-ajokorttia. C-ajokortti + ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti ovat eduksi. Tarvittaessa työturvallisuuskorttikoulutus järjestetään erikseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat tilanteen mukaan pitkälle loppuvuoteen - mahdollisesti pidempäänkin.

Työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa n. klo 7-15.30. Tarvittaessa tehdään myös ylitöitä. Työpäivät alkavat Keltakankaalta ja sieltä siirrytään asiakaskohteisiin, joita sijaitsee eri puolilla Kymenlaaksoa. Oma auto on siis eduksi työmatkoja ajatellen. Palkkaus vähintään kiinteistöpalvelualan TES ja kilometrikorvaukset/päivärahat yrityksen matkustussääntöjen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit kyseisestä työtehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella ja lisää mukaan CV. Sähköpostitse emme vastaanota hakemuksia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti
  • Joustavuus työtehtävien suhteen

Lisäksi eduksesi on:

  • C-ajokortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Oma-aloitteisuus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 46860 Kouvola

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!