Azure-arkkitehti

MPY Yrityspalvelut etsii kokenutta Azure-asiantuntijaa tai -arkkitehtiä. Toimipaikkasi voi sijaita eri puolella Suomea MPY:n toimipisteissä (Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska) ja voit tehdä myös joustavasti etätöitä.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä. Päätoimenasi on auttaa asiakkaitamme pilvisiirtymässä sparraamalla, konsultoimalla ja toteuttamalla erilaisia asiakaslähtöisiä pilviprojekteja. Olet lisäksi mukana sisäisissä tuotteistus- ja kehitysprojekteissamme sekä tarvittaessa koulutat muita asiantuntijatiimejä ja levität hyvää osaamistasi. Tarvittaessa hallitset sanansaattamisen jalon taidon ja sinulta löytyy rohkeutta kohdata asiakkaiden haasteet. Tunnet intohimoa asiakkaiden liiketoiminnan tukemisen kehittämiseen ja saat tyydytystä, kun saat asiakkaat hoksaamaan uusien pilviteknologioiden tuomat mahdollisuudet ja hyödyt.

Olet tärkeä jäsen tiimissä, jossa on laaja-alaisesti sertifioituneita osaajia Microsoft-teknologioista ja jotka hallitsevat Microsoftin teknologioiden soveltamisen niin palvelinympäristöihin, päätelaitehallintaan kuin tietoturvaankin. Arvostamme sertifiointeja, tuemme jatkuvaa oppimista ja kouluttautumista nopeasti muuttuvassa teknologiaympäristössä. Ketterät tiimimme ovat organisoituneet asiakkaidemme ympärille, joten tehtävä tarjoaa näkymän eri toimialojen IT-ympäristöihin sekä moderneihin ratkaisuihin ja mahdollistaa niiden kehittämisen.

 

Toivomme sinulta:

•  Vahvaa osaamista asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä ja ymmärrystä asiakkaiden liiketoimintaa tukevista ratkaisuista

•  Kykyä puhua tekniikkaa asiakkaan kannalta ymmärrettävällä tavalla

• Kykyä luoda asiakkaille ahaa-elämyksiä Microsoftin pilviteknologioista

• Osaamisen jakamista sisäisissä koulutuksissa

• Osaamista tehdä asiakkaalle selkeitä ja ratkaisukeskeisiä suosituksia toteutettavista hankkeista ja luoda asiakkaalle tiekarttaa pilvisiirtymisestä

• Kykyä määrittää hankkeille tekninen sisältö ja arvioida toteutuksen työmäärät tarjouksia varten

 

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Et lokeroidu ja sammaloidu yhteen työhön. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, modernin ja kehittyvän työympäristön, mahdollisuuden itsensä kehittämiseen, mukavan työporukan sekä vapaan sijainnin työsi tekemiseen pilvihengen mukaisesti.

MPY:n oman tiimin ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 19.12. mennessä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esimieheen Tommi Kujamäkeen (Head of ICT Services) sähköpostitse tommi.kujamaki@mpy.fi  tai puhelimitse 050 3854544 19.11. klo 10-11 / 23.11. klo 10-11.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!